Suojaa koneille helposti ja varmasti

huoltohalli

Huoltohalli taipuu monenlaiseen käyttöön

Liiketoiminnan kasvaessa myös laitteiden ja koneiden huoltamiselle tarvitaan lisää tilaa.
Tarpeiden mukaisesti toteutetussa vankassa huoltohallissa työskentely on turvallista ja tehokasta,
kun varaosatkin löytyvät omilta paikoiltaan saman katon alta.

Kaarirakenne tarjoaa yrityksellenne helpon, turvallisen ja nopean halliprojektin.

Huoltohallin hinta muodostuu käyttötarkoituksesta

Hallin suunnittelu ja toteutus räätälöidään aina käyttötarpeen mukaan, joten halliprojekti alkaa asiakkaamme tarpeiden kartoituksesta. Hallirakentamisen ammattilaisina hahmotamme nopeasti asiakkaallemme sopivan hallin puitteet ja vaatimukset. Huollettavien koneiden koko, huoltotoimenpiteissä käytettävät kemikaalit sekä asiakkaamme toiveet esimerkiksi sosiaalitiloista muodostavat lopullisen hallikokonaisuuden.

Isojenkin koneiden huoltohalli

Kaarirakenteen teräksiset huoltohallit antavat puitteet kestävän yritystoiminnan jatkumiselle. Hallikorkeus mahdollistaa suurtenkin koneiden huoltotoimenpiteet ja tilojen monipuolisen käytön. Jokainen halli suunnitellaan paikallisesti, alueen erityispiirteet huomioiden. Kestävä halli on suunnittelumme lähtökohta, joten hallimme kestävät varmasti talven lumikuormat, ja pakkanen pysyy loitolla käyttämiemme laadukkaiden ja kustannustehokkaiden lämmöneristeiden ansiosta.  Kalusto ei pääse kärsimään esimerkiksi kosteudesta tai pakkasesta ja huoltaminenkin sujuu vaivattomasti.

Halliemme kestävyys on ammattitaitoisen suunnittelun, erinomaisten rakennusmateriaalien ja suunnitelmien mukaisen toteutuksen lopputulos. Huolellisesti toteutettu halli ei vaadi jatkuvia huoltotoimia. Yrityksen tarpeiden mukaan räätälöity, laadukas huoltohalli on sijoitus tulevaisuuteen.

Eristetty huoltohalli helpottaa liiketoimintaa

Lämmin huoltohalli hoituu Kaarirakenteen toteuttamana helposti. Lämpimän hallin etuina viileään halliin on paitsi koneiden pysyminen lämpimämpänä talven paukkupakkasilla, myös mukavuus ja helppous.  Huolellisesti toteutettu, eristetty halli ei vaadi jatkuvia huoltotoimia. Yrityksen tarpeiden mukaan räätälöity, laadukas huoltohalli on sijoitus tulevaisuuteen.

{

Hyvä ratkaisu, viikossa pystyyn

”Kyllä heillä työntekijät olivat aivan ykkösmiehiä, ei näitä tarvinnut paljon ohjailla eikä huutaneet apua joka välissä. Hyvin omatoimisia ja pärjäsivät siellä sen hommansa kanssa. Sehän tuli verrattain näppärästi, oliko ne siinä viikon päivät. Kaikki on mennyt aivan niin kuin sovittu. Eihän näistä voi kangashallien kanssa samana päivänä puhua. Tämä on minun mielestäni ollut ratkaisu. Hinta-laatusuhteessa aivan kerta kaikkiaan.”

Jorma Vainio, toimitusjohtaja, Maansiirto Jorma Vainio Oy

ota yhteyttä