Teräksenlujassa huoltohallissa on helppo keskittyä tekemiseen

Huoltohalliin mahtuvat suurimmatkin koneet

Huoltohalli helposti avaimet käteen -periaattella

Koneiden ylläpitokulut pienenevät ja käyttöiät pitenevät kunnon huoltohallissa. Kun huoltohallille sopiva tontti on selvillä, voi loput urakasta jättää meidän huoleksemme. Halli nousee tontille aina sovitussa aikataulussa.

Konehallissa riittää tilaa ja työmukavuutta: teräshalliratkaisu laaditaan aina asiakkaan tarpeisiin täsmääväksi, avaimet käteen -periaatteella.

Huoltohalli kestää kovaa käyttöä

Korkean, itsekantavan teräskaarirakenteen ansiosta konehallissa saa keskittyä itse tekemiseen. Sisällä ei ole pinta-alaa vieviä rakenteita, joten huollettavaksi mahtuvat suuretkin koneet.

Teräksinen huoltohalli ei säikähdä työn pauketta tai talven raskaita lumikuormia. Se myös muuntautuu käyttötarpeen vaihtuessa – lämmin konehalli palvelee luotettavasti vuosikymmeniä eteenpäin.

Lämpimässä konehallissa huolto pelaa

Työskentely on turvallisempaa ja tehokkaampaa, kun tavarat pysyvät järjestyksessä, polttoaineet notkeana ja koneet suojassa keljuilta keleiltä. Lämpimässä konehallissa koneiden huolto käy mukavasti myös syksyn sateissa ja talven pakkasissa.

Lämpimässä konehallissa huolto pelaa

Työskentely on turvallisempaa ja tehokkaampaa, kun tavarat pysyvät järjestyksessä, polttoaineet notkeana ja koneet suojassa keljuilta keleiltä. Lämpimässä konehallissa huolto käy mukavasti myös syksyn sateissa ja talven pakkasissa.

Nopeus on Kaarirakenteen valtti

”Nopeus on Kaarirakenteen valttikortti. Siksi me valitsimme Kaarirakenteen. Meillä oli useita erilaisia halleja, muttei yhtään kaarihallia. Halusimme kokeilla uudenlaista halliratkaisua. Myös se miellytti, että toimitussisällön saimme valita itse. Olen kyllä tyytyväinen, ihan kaikin puolin. Kaikki tarpeellinen tieto saatiin, ja hallista tuli juuri toivotunlainen. Kaarirakenne onnistui meidän tapauksessamme hyvin.”

Antti Hemming, Tapojärvi oy

Hyvä ratkaisu, viikossa pystyyn

”Kyllä heillä työntekijät olivat aivan ykkösmiehiä, ei näitä tarvinnut paljon ohjailla eikä huutaneet apua joka välissä. Sehän tuli verrattain näppärästi, oliko ne siinä viikon päivät. Kaikki on mennyt aivan niin kuin sovittu.

Eihän näistä voi kangashallien kanssa samana päivänä puhua. Tämä on minun mielestäni ollut ratkaisu. Hinta-laatusuhteessa aivan kerta kaikkiaan.”

Jorma Vainio, toimitusjohtaja, Maansiirto Jorma Vainio oy

Asiakkaitamme

ota yhteyttä