TERÄKSENLUJASSA HUOLTOHALLISSA ON HELPPO KESKITTYÄ TEKEMISEEN

HUOLTOHALLIIN MAHTUVAT SUURIMMATKIN KONEET

Huoltohalli helposti avaimet käteen -periaattella

Koneiden ylläpitokulut pienenevät ja käyttöiät pitenevät kunnon huoltohallissa. Kun huoltohallille sopiva tontti on selvillä, voi loput urakasta jättää meidän huoleksemme. Halli nousee tontille aina sovitussa aikataulussa.

Huoltohallissa riittää tilaa ja työmukavuutta: teräshalliratkaisu laaditaan aina asiakkaan tarpeisiin täsmääväksi, avaimet käteen -periaatteella.

Huoltohalli kestää kovaa käyttöä

Korkean, itsekantavan teräskaarirakenteen ansiosta huoltohallissa saa keskittyä itse tekemiseen. Sisällä ei ole pinta-alaa vieviä rakenteita, joten huollettavaksi mahtuvat suuretkin koneet.

Teräksinen huoltohalli ei säikähdä työn pauketta tai talven raskaita lumikuormia. Se myös muuntautuu käyttötarpeen vaihtuessa – lämmin huoltohalli palvelee luotettavasti vuosikymmeniä eteenpäin.

Lämpimässä huoltohallissa huolto pelaa

Työskentely on turvallisempaa ja tehokkaampaa, kun tavarat pysyvät järjestyksessä, polttoaineet notkeana ja koneet suojassa keljuilta keleiltä. Lämpimässä hallissa huolto käy mukavasti myös syksyn sateissa ja talven pakkasissa.

Nopeus on Kaarirakenteen valtti

”Nopeus on Kaarirakenteen valttikortti. Siksi me valitsimme Kaarirakenteen. Meillä oli useita erilaisia halleja, muttei yhtään kaarihallia. Halusimme kokeilla uudenlaista halliratkaisua. Myös se miellytti, että toimitussisällön saimme valita itse. Olen kyllä tyytyväinen, ihan kaikin puolin. Kaikki tarpeellinen tieto saatiin, ja hallista tuli juuri toivotunlainen. Kaarirakenne onnistui meidän tapauksessamme hyvin.”
Antti Hemming, Tapojärvi oy

Hinta-laatusuhde kunnossa

”Kyllä heillä työntekijät olivat aivan ykkösmiehiä, ei näitä tarvinnut paljon ohjailla eikä huutaneet apua joka välissä. Hyvin omatoimisia ja pärjäsivät siellä sen hommansa kanssa. Sehän tuli verrattain näppärästi, oliko ne siinä viikon päivät. Kaikki on mennyt aivan niin kuin sovittu.

Eihän näistä voi kangashallien kanssa samana päivänä puhua. Tämä on minun mielestäni ollut ratkaisu. Hinta-laatusuhteessa aivan kerta kaikkiaan.”
Jorma Vainio, toimitusjohtaja, Maansiirto Jorma Vainio oy

Ota yhteyttä

VERKKOLASKUT (ensisijainen)

Kaarirakenne Oy
Y-tunnus: 2639419-1
Verkkolaskuosoite: 003726394191
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126

PAPERILASKUT

Kaarirakenne Oy
26394191
PL100
80020 Kollektor Scan

TIETOSUOJASELOSTE