Teräshalli ei ole peltihalli, parempi näin

Teräshalli on peltihallia kustannustehokkaampi

Kun tulee tarvetta varasto- tai huoltohallille, teräshallin edut perinteiseen peltihalliin verrattuna ovat kiistattomat. Kaarirakenteen toimitusjohtaja Jere Kujanpää kertoo, että sen lisäksi, että heidän teräshallinsa suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan käyttötarkoitukseen sopivaksi, lopputulos myös kestää vuosikymmeniä ja on helposti muunneltavissa myöhemmin.

Teräshalli on peltihallia kustannustehokkaampi

Teräshalli valmistetaan rakenneteräksestä, joka on vahva materiaali. Näin ollen hallin elinkaari on pitkä ja halli kestää paikalliset olosuhteet, kuten lumi- ja tuulikuorman. Kaarirakenteen hallit ovat itsekantavia; kun katto toimii myös rakennuksen runkona, saadaan lisätilaa eikä hallissa ole törmäysriskiä rakenteisiin.

Kaarirakenteen hallien rakenne on suunniteltu materiaalia säästäväksi. “Rakenteisiin pystytään laittamaan lämmöneristys suoraan kiinni, jolloin ei tule kaksikerrosrakennetta”, Jere Kujanpää valaisee. Tällainen rakenneratkaisu tuo luonnollisesti kustannustehokkuutta.

Teräskaarihalli on muunneltavissa helpommin kuin peltihalli

Perinteisen peltihallin eristäminen jälkikäteen on erittäin hankalaa. Koska Kaarirakenteen teräshalleissa eristys kiinnitetään suoraan rakenteisiin, työn voi yhtä hyvin tehdä vasta jälkikäteen, jos tarve muuttuu tai budjetti ei salli eristyksen asentamista vielä rakennusvaiheessa.

Lisäksi Kujanpää vinkkaa, että teräskaarihallia voi myöhemmin jatkaa pituussuunnassa. Kun jatko-osa on tehty, lopputulos on niin luonteva, ettei saumaa edes huomaa. Näin halli elää asiakkaan tarpeen mukaan vuosikymmenien ajan, kun taas peltihalli on enemmän tai vähemmän väliaikainen ratkaisu.

Kaarirakenteelta kotimainen teräshalli asiakkaan tarpeen mukaan

Kun asiakas kertoo Kaarirakenteelle hallin käyttötarpeesta, Kaarirakenne tekee tarvetta vastaavan suunnitelman ja toteuttaa sen vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella aina viimeiseen ruuviin asti. Kujanpää lupaa, että Kaarirakenne pystyy antamaan tarvekartoituksen pohjalta pitävän tarjouksen, vaikka esimerkiksi metallin hinta heittelisi, ja kotimaisuus takaa materiaalien saatavuuden. Vankka teräshalli on investointi, joka palvelee asiakkaan liiketoimintaa pitkään.

Ota yhteyttä

VERKKOLASKUT (ensisijainen)

Kaarirakenne Oy
Y-tunnus: 2639419-1
Verkkolaskuosoite: 003726394191
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126

PAPERILASKUT

Kaarirakenne Oy
26394191
PL100
80020 Kollektor Scan

TIETOSUOJASELOSTE