TONNEITTAIN KIVIAINESTA VARMAAN TALTEEN

TERÄSHALLI ON LASKETTU KESTÄMÄÄN KOVAA KUORMITUSTA

Helpoin ja huolettomin varastohalli kiviainekselle

Teräksinen varastohalli on kestävä ja vaivaton kiviaineksen säilytysratkaisu.

KVR-urakoitsijana hoidamme projektin tehokkaasti alun suunnitteluista varastohallin valmistumiseen asti. Toimitamme teräshallit aina avaimet käteen -toteutuksena. Asiakas saa keskittyä omaan tekemiseensä, ja varastohalli on valmis säilömään kiviaineksen sinä päivänä kuin on sovittukin.

Meidän halleissamme on tilaa kuormata massoja suurillakin koneilla!

Näin suojataan 250 000 tonnia hiekoitusmursketta

Videolta näet, miten sujui Veljekset Toivasen teräshalliprojekti.

Miksi teräksinen halli on paras varastohalli?

Teräksinen varastohalli on esimerkiksi kangas- tai peltihallia kestävämpi ja turvallisempi vaihtoehto isoon kuormitukseen ja pohjolan keleihin.

Kaarirakenteen hallien betoniperustuselementit on kehitetty toimimaan paineseinänä, jota vasten voi varastoida painavaa kiviainesta myös pitkäkestoisesti. Varastohalli ei kaipaa tukipalkkeja, joten koko tila on käytettävissä maa-ainesten kuormaamiseen ja käsittelyyn.

Kaarirakenteen teräshalli on täsmäisku varastoinnin määräyksiin

Halliprojektin alussa teemme tarkan kartoituksen asiakkaan varastointitarpeista. Varastohallimme vastaa myös ympäristönsuojelun vaatimuksiin, sillä teräspuitteissa maanrakennuksen materiaalit säilyvät määräysten mukaisessa suojassa.

Toimitussisältö kaivosalan tarpeeseen

”Nopeus on Kaarirakenteen valttikortti. Siksi me valitsimme Kaarirakenteen. Meillä oli useita erilaisia halleja, muttei yhtään kaarihallia. Halusimme kokeilla uudenlaista halliratkaisua. Myös se miellytti, että toimitussisällön saimme valita itse. Olen kyllä tyytyväinen, ihan kaikin puolin. Kaikki tarpeellinen tieto saatiin, ja hallista tuli juuri toivotunlainen. Kaarirakenne onnistui meidän tapauksessamme hyvin.”
Antti Hemming, Tapojärvi oy

Hinta-laatusuhde kunnossa

”Kyllä heillä työntekijät olivat aivan ykkösmiehiä, ei näitä tarvinnut paljon ohjailla eikä huutaneet apua joka välissä. Hyvin omatoimisia ja pärjäsivät siellä sen hommansa kanssa. Sehän tuli verrattain näppärästi, oliko ne siinä viikon päivät. Kaikki on mennyt aivan niin kuin sovittu.

Eihän näistä voi kangashallien kanssa samana päivänä puhua. Tämä on minun mielestäni ollut ratkaisu. Hinta-laatusuhteessa aivan kerta kaikkiaan.”
Jorma Vainio, toimitusjohtaja, Maansiirto Jorma Vainio oy

Ota yhteyttä

VERKKOLASKUT (ensisijainen)

Kaarirakenne Oy
Y-tunnus: 2639419-1
Verkkolaskuosoite: 003726394191
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126

PAPERILASKUT

Kaarirakenne Oy
26394191
PL100
80020 Kollektor Scan

TIETOSUOJASELOSTE