ASIAKKAAMME KERTOVAT

HELPPOA YHTEISTYÖTÄ HAASTAVISSAKIN KOHTEISSA

Haluamme palvella hyvin

Haluamme olla markkinoiden paras teräshallien avaimet käteen -rakentaja. Se, mitä itse siitä ajattelemme, ei merkitse mitään. Siksi jokaisen asiakkaamme kokemus on meille ensiarvoisen tärkeä. Kerro meille, mitä sanottavaa sinulla on yhteistyöstä kanssamme, rakennusprojektista, hallin toimivuudesta käytössä tai kestävyydestä pohjoisen säässä.

Varmaa liiketoimintaa Kaarirakenteen teräshallissa

Videolla asiakkaamme kertovat, miten Kaarirakenteen teräshalliratkaisut tukevat liiketoimintaa. Helposti ja avaimet käteen -periaatteella!

Teräskaarihalli suojaa sähkövaraston akut kustannustehokkaasti

“Katsoimme monia eri vaihtoehtoja. Kaarihalli näytti meille parhaalta ratkaisulta, sillä sinne mahtuvat kaikki ison 30MW / 36 MWh sähkövaraston akut. Tutustuessamme Kaarirakenteeseen kävi ilmi, että heillä on akuston suojaamisesta aiempaa kokemusta. 

Kaarihalli on meille kaikkein kustannustehokkain tapa tehdä tämä. Perinteisempi elementtirakennus olisi ollut vähän liian järeä ominaisuuksiensa puolesta – meidän tarpeemme oli, että pidetään kovimmat pakkaset pihalla. Kaarihalli on ideaali siihen.”

Teemu Paakkunainen, Merus Power

Biokaasun tuottaminen helpommaksi kaarihallireaktorin avulla

Pyhäjärven biokaasulaitoksella toimii Metenerin ja Kaarirakenteen innovoima reaktorirakennuskonsepti. Peltomassojen kuivamädätykseen optimoitu reaktori kuluttaa n. 10 % tuottamastaan kaasusta, ja loput jalostetaan polttoaineeksi. Kaarihalliksi rakennettu kuivareaktori on huomattavasti vähätöisempi ja nopeampi rakentaa kuin lietereaktori. Rakennuksen betoniperustus suunniteltiin raskaan biomassan varastoinnin kestäväksi paineseinäksi, ja kaasutiiveys toteutettiin yhteensovitetulla teknologialla.

“Luonnonvarakeskuksen selvityksen mukaan Suomessa voitaisiin tuottaa biokaasua jopa 10 terawattituntia, kun katsotaan taloudellis-teknillisiä mahdollisuuksia pidemmällä tähtäimellä. Nykyinen tekniikka ja lainsäädäntö mahdollistaisivat tämän jo.” 

Anna Virolainen-Hynnä, toiminnanjohtaja, Suomen Biokaasu ja Biokierto ry 

Vaivaton polttoainevarasto lämpökeskukseen

“Meillähän olisi vaihtoehto toteuttaa biopolttoainevarasto itse, mutta isossa kokonaisuudessa työtä riittää. Silloin käytämme mielellämme muitakin ammattilaisia. Helpottaa huomattavasti, että voimme keskittyä siihen, mihin työpanostamme tarvitaan kaikkein eniten. Kaarirakenteen kanssa yhteistyö toimii ja suunnittelemme parhaillaan jo seuraavaa kohdetta.”

Kai Oinonen, Tulostekniikka Oy

Asiantuntevaa palvelua – tuloksena tarpeeseen sopiva varastohalli

Kaarirakenne vakuutti Porin sataman jo siinä vaiheessa, kun eri tekijöiltä kyseltiin tarjouksia, sillä sieltä pystyttiin antamaan tarjous siitä huolimatta, että teräksen hintatilanne oli epävarma. Jouni Jalonen kertoo, että Kaarirakenteen antamat lupaukset pitivät läpi rakennusprosessin, ja vinkkejä ja opastusta sai eri vaiheissa. Hänen mukaansa prosessi kokonaisuudessaan oli onnistunut. “Siinähän oli osaava ja ammattitaitoinen asentajaporukka. He tiesivät selkeästi, mitä he tekevät, ja sai itse vain katsella vierestä”, Jalonen kehuu.

Jouni Jalonen, Porin Satama Oy

Kierrätysmateriaali suojaan nopeasti ja luvan kanssa

“Hallin tuli olla taloudellinen ja nopea rakentaa, jotta saisimme massat viranomaisen pyynnöstä paikoilleen. Kaarirakenteen kanssa ei ollut mitään ongelmia. Pystytysvaiheesta viimeistelyyn asti todella helppoa ja nopeaa.”

Ali Lintula, Suomen Erityisjäte Oy

Kaarirakenteen halli nousi nopeasti myös talvella

Aikataulu oli halliprojektissa ensisijaisen tärkeä. Keskustelut alkoivat välittömästi, ja rakentamaan päästiin kunnan luvalla jo hieman ennen valitusajan loppumista. Rakennustahtia eivät hidastaneet edes talven kelit – vikkelä aikataulu yllätti Haapasalon. “Ajattelin, että Kaarirakenteen lupaus kolmessa päivässä pystyyn oli joku vitsi. Mutta ei, siinä se sitten oli”, Haapasalo iloitsee. “Meillä oli tosi tiukka aikataulu. Isoin juttu meille oli ehdottomasti se, että halli nousi täsmälleen silloin kun oli sovittukin.”

Ville Haapasalo, Puumalan Hatsapuri Oy, Puumala

Nopeus on Kaarirakenteen valtti

”Nopeus on Kaarirakenteen valttikortti. Siksi me valitsimme Kaarirakenteen. Meillä oli useita erilaisia halleja, muttei yhtään kaarihallia. Halusimme kokeilla uudenlaista halliratkaisua. Myös se miellytti, että toimitussisällön saimme valita itse. Olen kyllä tyytyväinen, ihan kaikin puolin. Kaikki tarpeellinen tieto saatiin, ja hallista tuli juuri toivotunlainen. Kaarirakenne onnistui meidän tapauksessamme hyvin.”

Antti Hemming, Tapojärvi Oy

Talven tuiskuilta suojaan

“Tilasimme Kaarirakenteelta kaksi 65 metriä pitkää hallia Sotkamoon. Tarvitsimme paikan, jonne pystyisimme varastoimaan noin 250 000 tonnia hiekoitusmursketta. Kaarirakenteen toiminta oli mielestäni ammattimaista. Yhteydenpito pelasi tosi hyvin, hinnat pitivät kutinsa ja kaikki meni, kuten sovittiinkin.”

Ari Toivanen, Veljekset Toivanen Oy

Niin helppoa kuin voi olla

”Volyymimme ovat vuosittain useita kymmeniä tuhansia tonneja. Tutustuessamme Kaarirakenteeseen ymmärsin, että tämähän on juuri meille sopiva.

Niin helppoa kuin voi olla, avaimet käteen -periaatteella. Tällaisia pitäisi olla kaikki muutkin projektit.”

Harri Niukkanen, Tramel Oy

Hyvä ratkaisu, viikossa pystyyn

”Kyllä heillä työntekijät olivat aivan ykkösmiehiä, ei näitä tarvinnut paljon ohjailla eikä huutaneet apua joka välissä. Hyvin omatoimisia ja pärjäsivät siellä sen hommansa kanssa. Sehän tuli verrattain näppärästi, oliko ne siinä viikon päivät. Kaikki on mennyt aivan niin kuin sovittu.

Eihän näistä voi kangashallien kanssa samana päivänä puhua. Tämä on minun mielestäni ollut ratkaisu. Hinta-laatusuhteessa aivan kerta kaikkiaan.”

Jorma Vainio, toimitusjohtaja, Maansiirto Jorma Vainio Oy

Ota yhteyttä

VERKKOLASKUT (ensisijainen)

Kaarirakenne Oy
Y-tunnus: 2639419-1
Verkkolaskuosoite: 003726394191
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126

PAPERILASKUT

Kaarirakenne Oy
26394191
PL100
80020 Kollektor Scan

TIETOSUOJASELOSTE