Ammattimaisesti toteutettu halliratkaisu toi suojan talven tuiskuilta

Teräshallin hintaan vaikuttavia tekijöitä

Veljekset Toivanen Oy on infrarakentamisen moniosaaja, joka toimii niin Suomen kuin Ruotsinkin markkinoilla. Yritys tuli Kaarirakenteen asiakkaaksi kesällä 2020 etsiessään halliratkaisua hiekoitusmurskeen säilytystä varten.

Hiekoitusmurske piti saada säältä suojaan

Tarve halliratkaisulle syntyi Pohjolan sääolosuhteista Sotkamon tuikeista talvista, jotka olivat toimitusjohtaja Ari Toivasen mukaan jo vuosia asettaneet omat haasteensa hiekoitusmurskeen säilytykselle asiakasyrityksen kaivoksella. “Aiempina vuosina hiekoitusmurske oli meillä taivasalla”, Toivanen kertoo. “Mietimme monta kertaa, että kyllä se pitäisi saada jotenkin säältä suojaan. Murskeeseen sekoittuva lumi ja jää hankaloittavat nimittäin kovasti levitystyötä.” Kesällä 2020 Toivanen huomasi Koneviesti-lehteä selaillessaan Kaarirakenteen mainoksen teräshalleista. Vaikka talven tuiskut olivat vielä kaukana, hiekoitusmurskeen säilytys mietitytti. Oli aika tarttua puhelimeen. “Tilasimme Kaarirakenteelta kaksi 65 metriä pitkää hallia Sotkamoon. Tarvitsimme paikan, jonne pystyisimme varastoimaan noin 250 000 tonnia hiekoitusmursketta”, Toivanen muistelee. 

Teräshallit nousivat Sotkamoon vielä samana syksynä

Yritys päätyi tilaamaan teräshallit Kaarirakenteelta nopean toimitusajan vuoksi. “Kaarirakenne pystyi toimittamaan hallit meille heti saman vuoden puolella”, Toivanen perustelee valintaa. “Toki myös hinta vaikutti päätökseen.” Hallit valmistuivat Sotkamoon vielä samana syksynä. Vaikka lähestyvä talvi tuntui jo ilmassa, saatiin hiekoitusmurske Toivasen mukaan varastoitua ennen pahimpia tuiskuja. “Sotkamon korkeudella talvi on kova ja tulee aina ajallaan. Vaikka lunta oli jo vähän maassa hallia kasatessa, niin siitäkin selvittiin.”

Halliratkaisu on tehostanut hiekoitustyötä talvisin

Toivanen on halliratkaisuun tyytyväinen erityisesti siksi,  että se on auttanut yritystä tehostamaan hiekoitustyötään talvisaikaan. “Pystymme käyttämään lautaslevittimiä, jolloin käytetyn hiekan määrä putoaa. Tämä on aina myös loppuasiakkaan etu.” Yhteistyöstä Kaarirakenteen kanssa jäi Toivaselle hyvä kokemus. “Kaarirakenteen toiminta oli mielestäni ammattimaista. Yhteydenpito pelasi tosi hyvin, hinnat pitivät kutinsa ja kaikki meni, kuten sovittiinkin”, hän tiivistää. 

Hyväksy statistics, marketing evästeet katsoaksesi tämän videon.

Ota yhteyttä

VERKKOLASKUT (ensisijainen)

Kaarirakenne Oy
Y-tunnus: 2639419-1
Verkkolaskuosoite: 003726394191
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126

PAPERILASKUT

Kaarirakenne Oy
26394191
PL100
80020 Kollektor Scan

TIETOSUOJASELOSTE