KESTÄVÄ KAARIHALLI KOVAANKIN KÄYTTÖÖN

VARASTOHALLI

Kestävä varastohalli helposti avaimet käteen -toteutuksella

Haluatko oikeasti kestävän ja laadukkaan varastohallin teollisuuden varastointiin?

Kaarirakenteen teräskaarihalli on Suomen paras ratkaisu varastohalliksi – ja avainlipputuote! Saat täsmälleen tarpeitasi vastaavan kylmän tai lämpimän hallin kappaletavaran tai bulk-tavaran säilyttämiseen.

Kun varastohallille sopiva tontti on selvillä, voit loput urakasta jättää meidän huoleksemme. Halli nousee tontille aina sovitussa aikataulussa. Toteutamme varastohallit teollisuus- ja yritystoimintaan avaimet käteen -periaatteella ja käyttövalmiina – valonnopealla aikataululla!

Varastohallit eri käyttötarkoituksiin

Varastohalli kiviaineksen ja maa-aineksen varastointiin.

Kiviainesvarasto

Betoniperustuselementit on kehitetty toimimaan paineseinänä, jota vasten voi varastoida painavaa kiviainesta myös pitkäkestoisesti.
Lue lisää
Varastohalli hakevarastoksi ja muille lämmityspolttoaineille.

Lämmityspolttoaineiden varasto

Teräksinen hakevarasto suojaa esimerkiksi haihtuvat, liukenevat ja pöllyävät materiaalit asianmukaisesti.
Lue lisää
Varastohalli kierrätysmateriaalien varastointiin.

Kierrätysmateriaalien varasto

Tarjoamme määräysten mukaisen ja helpon halliratkaisun vaikkapa kaasua tai hajuja erittävien materiaalien säilytykseen.
Lue lisää

Millainen Kaarirakenteen teräksenluja kaarihalli on? – Katso video!

Varastohalli, joka kestää aikaa ja käyttöä – ja on avainlipputuote!

Varastohalliemme kestävyys on ammattitaitoisen suunnittelun, erinomaisten rakennusmateriaalien ja suunnitelmien mukaisen toteutuksen lopputulos.

Kun olet investoimassa uuteen varastotilaan, tee pitkän tähtäimen ekologinen investointi Kaarirakenteen teräksenlujaan kaarihalliin, jota ei tarvitse olla huoltamassa ja uusimassa pitkään aikaan.

Hallimme on suunniteltu kestämään kovaakin teollisuuden ja yritystoiminnan käyttöä sekä pohjolan vaihtelevat säät ja lumi- ja tuulikuormat.

Kylmä vai lämmin varastohalli? – Saat täsmälleen tarpeitasi vastaavan hallin

Varastohallin suunnittelu ja toteutus räätälöidään aina käyttötarpeiden mukaan, joten halliprojekti alkaa tarpeidenne kartoituksesta. Hallirakentamisen ammattilaisina hahmotamme nopeasti teille sopivan hallin puitteet ja vaatimukset.

Halli on mahdollista toteuttaa kylmänä, puolilämpimänä tai lämpimänä.

Lisäksi varastohalliin on mahdollista saada mm. haluamansa valaistus ja oviratkaisu pressuovesta laadukkaaseen nosto-oveen sekä paljon muuta.

Kerro omat varastohallitarpeesi meille, niin suunnitellaan paras mahdollinen toteutus!

Helpoin ja toimivin hallitoteutus sinulle

Toteutamme kaikki varastohallit aina avaimet käteen -periaatteella ja käyttövalmiina. Kartoitamme teidän tarpeet, räätälöimme hallin vastaamaan tarpeitanne, suunnittelemme ja toteutamme asennuksen alusta loppuun ammattitaidolla. Lisäksi annamme halleillemme aina takuun.

Olemme hioneet varastohallin kokonaisprosessin huippulaadukkaaksi ja toimivaksi. Hallihanke vaikuttaa suurelta, mutta me tarjoamme kysymyksiin selkeät vastaukset. Älä ahdistu paperitöiden, rahoituslaskelmien ja aikataulutusten ristipaineessa, vaan anna koko projekti ensimmäisestä ajatuksesta viimeiseen ruuviin saakka meidän harteillemme ja keskity itse omaan yritystoimintaasi.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin.

Muokattava ja mukautuva varastohalli on loistava investointi kehittyvälle ja kasvavalle yritykselle

Tiedämme, että tilanteet voivat muuttua ja sitä kautta varastohallille voi tulla erilaisia käyttötarpeita. Meidän halleissa yksi parhaista puolista käytön kannalta on niiden muokattavuus. Esimerkiksi kylmästä hallista saa tehtyä lämpimän tai tilan loppuessa kesken, hallin pituutta voi jatkaa.

Investoimalla meidän teräksisen lujaan varastohalliin, varmistat, että muokattavuutensa ansiosta halli antaa yrityksellesi loistavat mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa.

Halli valmiiksi nopeasti ja aina sovitussa aikataulussa

Vaikka teräksinen kaarihallimme on tukeva ja kestävä, sen rakentaminen kestää vain viikkoja. Sovimme aina toteutusaikataulut erikseen, mutta nopeimmillaan sinulla voi olla käyttövalmis varastohalli noin 3 kuukauden kuluttua tilauksesta.

Pidämme aina kiinni sovitusta eli se tehdään, mitä luvataan. Pitkä kokemuksemme alalta takaa, että rakentaminen on sujuvaa ja ammattimaista. Pysymme aikatauluissa ja liiketoimintasi pääsee nopeasti vauhtiin uusissa tiloissa. Lisäksi saat tietoa hankkeen etenemisestä projektin aikana.

Varastohallin hinta

Varastohallin hintaan vaikuttavat eri tekijät, kuten tarkoitus, ominaisuudet, koko, työ, materiaalit, niiden kuljetus ja asennus.

Tarvitsetko varastotilaa kappaletavaralle vai bulk-tavaralle? Minkä kokoista hallia tarvitset? Lämmin, puolilämmin vai kylmä varastohalli? Millaiset talotekniikkajärjestelmät ovat tarpeen? Pärjätäänkö pressuovella vai tarvitaanko kenties sekä nosto- että käyntiovi? Minkä värinen halli istuisi ympäristöön parhaiten?

Varastohallin hintaa miettiessä, huomioi kuitenkin kokonaisuus: kun ostat hallisi meiltä asennettuna, vältyt itse suurelta urakalta, ja halli valmistuu perustuksista vesikattoon asti käden käänteessä. Meillä Kaarirakenteella asennus sisältyy aina hintaan!

Kun teet hintavertailua, tutustu ensin artikkeliimme hallin toimituspakettien sisällöistä.

Huolettaako rahoitus? Tarjoamme myös kätevää ja huoletonta leasing-ratkaisua varastohallin rahoittamiseen.

Kysy lisää tai pyydä tarjous jo tänään!

Näin varastohallin projekti etenee

1.

Ota yhteyttä meihin.

2.

Kartoitamme tarpeenne ja keskustelemme yhdessä teidän kanssanne tärkeimmistä hankinnan tuomista hyödyistä.

3.

Esitämme tarpeeseen räätälöidyn ratkaisun ja käymme sen yhdessä läpi teidän kanssanne.

4.

Teemme sopimuksen.

5.

Asiakasvastaava ottaa teihin yhteyttä ja käy työmaan aloitukseen liittyvät asiat läpi.

6.

Toimitamme aineiston rakennuslupaa varten. Tiedotamme teitä projektin aikana aikatauluista yms.

7.

Työmaan aloitus.

8.

Valmiin varastohallin luovutus käyttöönne.

9.

Myyjä on yhteydessä projektin päättymisen jälkeen ja tiedustelee ajatukset projektista sekä lopputuotteesta.

Lataa varastohallin ostajan opas!

Hyödylliset vinkit varastohallin hankintaprosessiin
  Kaarirakenne.

  Sähkövaraston akut suojaan kustannustehokkaasti

  “Katsoimme monia eri vaihtoehtoja. Kaarihalli näytti meille parhaalta ratkaisulta, sillä sinne mahtuvat kaikki ison 30MW / 36 MWh sähkövaraston akut. Tutustuessamme Kaarirakenteeseen kävi ilmi, että heillä on akuston suojaamisesta aiempaa kokemusta.

  Kaarihalli on meille kaikkein kustannustehokkain tapa tehdä tämä. Perinteisempi elementtirakennus olisi ollut vähän liian järeä ominaisuuksiensa puolesta – meidän tarpeemme oli, että pidetään kovimmat pakkaset pihalla. Kaarihalli on ideaali siihen.”
  Teemu Paakkunainen, Merus Power
  Kaarirakenne.

  Nopea toimitusaika vakuutti

  “Tilasimme Kaarirakenteelta kaksi 65 metriä pitkää hallia Sotkamoon. Tarvitsimme paikan, jonne pystyisimme varastoimaan noin 250 000 tonnia hiekoitusmursketta. Kaarirakenteen toiminta oli mielestäni ammattimaista. Yhteydenpito pelasi tosi hyvin, hinnat pitivät kutinsa ja kaikki meni, kuten sovittiinkin.”
  Ari Toivanen, Veljekset Toivanen Oy

  Usein kysytyt kysymykset – varastohalli

  Ota yhteyttä

  VERKKOLASKUT (ensisijainen)

  Kaarirakenne Oy
  Y-tunnus: 2639419-1
  Verkkolaskuosoite: 003726394191
  Operaattori: Maventa Oy
  Välittäjän tunnus: 003721291126

  PAPERILASKUT

  Kaarirakenne Oy
  26394191
  PL100
  80020 Kollektor Scan

  TIETOSUOJASELOSTE