Ennustettava leasing on helppo tapa rahoittaa halli

Teräshalli on kestävä ratkaisu.

Kaarirakenteen teräshalli on saatavilla nyt leasing-rahoituksella. Leasing on monelle tuttu rahoitustapa erilaisista yrityksen arjen hankinnoista, ja myös nykyaikainen teräshalli voidaan rahoittaa helposti ja nopeasti. Yhä useampi toimija arvostaa kulujen ennakoitavuutta sekä sitä, ettei pääomaa tarvitse sitoa suurempiin hankintoihin kertarysäyksellä. Katso esimerkkilaskelma teräshallin leasing-kustannuksista ladattavasta oppaastamme!

 

Hallin leasingilla on lukuisia etuja yrityksille

Leasingilla yrityksen investointeja ja käyttöomaisuutta voi rahoittaa vaivattomasti ja ennustettavasti. Yksi leasingin hyödyistä on sen helppous kirjanpidossa. Kuukausittainen maksuerä sovitaan heti alussa, ja summa pysyy samana koko leasing-jakson ajan. Yllätyskuluja ei tule, ja yrityksen kasvua ja toimintaa voi suunnitella pitkällekin eteenpäin. Lisäksi kulut voi vähentää verotuksessa.

Halli on yleensä suuri investointi liiketoiminnan kasvuun. Leasingin ansiosta yrityksen pääomaa ei tarvitse sitoa runsaasti, vaan rahaa vapautuu esimerkiksi työntekijöiden palkkaamiseen.

 

Leasing-rahoituksen hakeminen käy nopeasti

Rahoituskeskustelut vievät usein paljon aikaa jo valmiiksi hektisestä kalenterista. Leasing-rahoituksen hakuprosessi on helppo ja vaivaton, ja yritykselle lasketun tarjouksen saa usein seuraavaan päivään mennessä. Erillisiä vakuuksia ei tarvitse etsiä, sillä uusi ja jykevä teräshalli toimii rahoituksen vakuutena.

Leasing-tarjous lasketaan aina yrityskohtaisesti. Rahoitusjakson pituus suunnitellaan yhdessä halliasiantuntijan kanssa, jotta leasing tukee parhaiten liiketoiminnan kasvua ja kehitystä. Leasing-kauden päättyessä yritys voi halutessaan lunastaa hallin omakseen. 

Lataa opas ja katso esimerkkilaskelma teräshallin leasing-rahoituksesta!

 

Ota yhteyttä

VERKKOLASKUT (ensisijainen)

Kaarirakenne Oy
Y-tunnus: 2639419-1
Verkkolaskuosoite: 003726394191
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126

PAPERILASKUT

Kaarirakenne Oy
26394191
PL100
80020 Kollektor Scan

TIETOSUOJASELOSTE