Suojaa koneille helposti ja varmasti

Konehalli

Konehalli taipuu monenlaiseen käyttöön

 Konehallista puhuttaessa useimmille tulee ensimmäisenä mieleen perinteisin ja edullisin, sekä yleensä hitain vaihtoehto, joka on punainen, puinen, eristämätön ja omista materiaaleista ehdottomasti itse tehty. Rakennelman elinkaaresta puhumattakaan.

Mutta miltä kuulostaisi, jos konehalli olisikin tehty teräksestä, väri sopeutuisi miljöön muihin rakennuksiin ja
vuosikymmeniä kestävä investointi olisi tehty kunnolla ja kerralla – valonnopealla aikataululla.

Konehallin hinta muodostuu käyttötarkoituksesta

Ensimmäiseksi on hyvä tunnistaa se, mikä on konehallin tarkoitus – tarvitaanko vain säilytystilaa, vai kenties tilaa myös huoltotöille? Hallia tilatessa olisi myös hyvä tietää ominaisuudet, joita toivoo.

Lämmin, puolilämmin vai kylmä? Millaiset talotekniikkajärjestelmät ovat tarpeen? Pärjätäänkö pressuovella vai tarvitaanko kenties sekä nosto- että käyntiovi? Minkä värinen konehalli istuisi ympäristöön parhaiten? Hintaan vaikuttaa myös konehallin koko, jotta neliöhinnat voi kilpailuttaa.

Työ ja materiaalit, niiden kuljetus ja asennus vaikuttavat jokainen omalta osaltaan konehallin lopulliseen hintaan. Huomioi kuitenkin kokonaisuus: kun ostat hallisi asennettuna, vältyt itse suurelta urakalta, ja konehalli valmistuu perustuksista vesikattoon asti käden käänteessä.

Isot koneet ja laitteet säältä suojaan  konehalliin

Uusien koneiden ja muiden investointien tekeminen pistää aina miettimään, kuinka kaikki olisi turvallista säilyttää ja pitää huollettuna. Tähän teräksinen konehalli on turvallinen ja kestävä vaihtoehto. Konehalli ei pidä sisällään minkäänlaisia tukirakenteita, ja siksi koneiden säilytystä ajatellen konehalli on mitä mainioin ratkaisu. Isompikin kone mahtuu halliin, kun tukirakenteet eivät luo rajoitteita tilojen käyttöön.

Teräksinen konehalli on myös turvallisempi vaihtoehto itsetehdylle konehallille, sillä se suunnitellaan ja lasketaan aina kestämään tarvittava kuormitus. Saat siis konehallin omistajana pyyhkäistä hikikarpalot otsalta, koska syytä huoleen ei kestämisen suhteen ole!

Lämmin konehalli tuo mukavuutta ja helpottaa liiketoimintaa

Lämmin konehalli hoituu Kaarirakenteen toteuttamana helposti. Lämpimän konehallin etuina viileään halliin on paitsi koneiden pysyminen lämpimämpänä talven paukkupakkasilla, myös mukavuus ja helppous. Toisaalta lämpimässä konehallissa voi myös suorittaa miellyttävämmin koneiden huoltoja ja korjauksia. Lämmitys toteutetaan tekemällä konehalliin hyvä lämpöeristys sekä lämmitin. Konehalli rakentuu tarpeiden mukaisesti myös kylmänä, lämpimänä tai siltä väliltä. Konehalli voidaan myös varustella tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Hintavertailu Konehallin kustannuksista

Kun konehallien suhteen tehdään hintavertailuja, on sanomattakin selvää, minkä vaihtoehdon kustannukset ovat alhaisimmat. Jollei laske omalle työlle ja materiaaleille hintaa, on tähän verrattuna muiden vaihtoehtojen kilpailuttaminen mahdotonta. Omalle työlle ei pysty, eikä varmasti kukaan haluakaan, kilpailla. Kuitenkin kustannuksiin liittyy monta muutakin tekijää kuin rakennusvaiheen kulut. Laadukkaasti toteutettu ja oikein perustettu konehalli kestää aikaa pidempään ja on tuo parempaa turvaa laitteille. Jokainen konehalli räätälöidään ja rakennetaan aina liiketoimintaan sopivaksi.

tarpeidesi mukainen Konehalli Kaarirakenteelta – Nopeasti ja huolellisesti

Voit luottaa konehalliin kuin kallioon! Kuten edellä jo mainittiinkin, jokainen teräshalli suunnitellaan ja lasketaan erikseen kestämään esim. alueen lumi- ja tuulikuormat. Tämä, jos mikä, takaa turvallista suojaa. Konehallin ostajana hyödyt rehellisestä palvelusta, nopeasti ja huolellisesti tehdystä asennustyötä sekä ehdottomasta helppoudesta. Muista konehallien hintoja vertaillessasi, että meillä Kaarirakenteella asennus kuuluu aina hintaan! Konehalli on juuri tarpeidesi mukaisesti suunniteltu, aina tarkoista mitoista väriin asti.

{

Aikataulu piti ja tiedotus toimi

”Pystytys, niin kuin kaikki muukin, sujui hyvin. Sokkelit tulivat Kaarirakenteen toimittamina, mutta ne me asensimme itse. Hallihanke onnistui mielestäni hyvin. Asentajat tulivat sovittuna päivänä ja aikataulu piti. Saatiin halli valmiiksi ovia myöten luvatussa ajassa. Kaikki oli juuri niin kuin oli sovittu. Yhteyttä pidettiin ja tietoa tuli meille päin tarpeeksi, kaikki oli selvää.“

Ville Vinnikainen, Vihannes Vinnikainen oy, Forssa

ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopivin konehalli