Suojaa koneille helposti ja varmasti

Konehalli

Konehalli moneen käyttöön

 Konehallista puhuttaessa useimmille tulee ensimmäisenä mieleen perinteisin ja edullisin, sekä yleensä hitain
vaihtoehto, joka on punainen, puinen, eristämätön ja omista materiaaleista ehdottomasti itse tehty.

Mutta miltä kuulostaisi, jos konehalli olisikin tehty teräksestä,
väri sopeutuisi miljöön muihin rakennuksiin ja halli olisikin rakennettu valonnopealla aikataululla?

Konehallin hinnan muodostuminen

Ensimmäiseksi on hyvä tunnistaa se, mikä on hallin tarkoitus – tarvitaanko vain säilytystilaa, vai kenties tilaa myös huoltotöille? Hallia tilatessa olisi myös hyvä tietää ominaisuudet, joita hallilta toivoo. Lämmin, puolilämmin vai kylmä? Millaiset talotekniikkajärjestelmät ovat tarpeen? Pärjätäänkö pressuovella vai tarvitaanko kenties sekä nosto- että käyntiovi? Minkä värinen konehalli istuisi ympäristöön parhaiten? Hintaan vaikuttaa myös hallin koko, jotta neliöhinnat voi kilpailuttaa.

Työ ja materiaalit, niiden kuljetus ja asennus vaikuttavat jokainen omalta osaltaan konehallin lopulliseen hintaan. Huomioi kuitenkin kokonaisuus: kun ostat hallisi asennettuna, vältyt itse suurelta urakalta, ja halli valmistuu perustuksista vesikattoon asti käden käänteessä.

Isot koneet säältä suojaan konehalliin

Uusien koneiden ja muiden investointien tekeminen pistää aina miettimään, kuinka kaikki olisi turvallista säilyttää ja pitää huollettuna. Tähän teräs on turvallinen vaihtoehto. Teräskaarihalli ei pidä sisällään minkäänlaisia tukirakenteita, ja koneiden säilytystä ajatellen se on mitä mainioin ratkaisu. Se on myös turvallisempi vaihtoehto itsetehdylle konehallille, sillä se suunnitellaan ja lasketaan kestämään tarvittava kuormitus. Saat siis konehallin omistajana pyyhkäistä hikikarpalot otsalta, koska syytä huoleen ei kestämisen suhteen ole!

Lämmin konehalli tuo mukavuutta

Lämmin konehalli hoituu Kaarirakenteen toteuttamana helposti. Lämpimän konehallin etuina viileään halliin on paitsi koneiden pysyminen lämpimämpänä talven paukkupakkasilla, myös mukavuus ja helppous. Toisaalta lämpimässä konehallissa voi myös suorittaa miellyttävämmin koneiden huoltoja ja korjauksia. Lämmitys toteutetaan tekemällä konehalliin hyvä lämpöeristys sekä lämmitin.

Konehallin kustannuksista

Kun konehallien suhteen tehdään hintavertailuja, on sanomattakin selvää, minkä vaihtoehdon kustannukset ovat alhaisimmat. Jollei laske omalle työlle ja materiaaleille hintaa, on tähän verrattuna muiden vaihtoehtojen kilpailuttaminen mahdotonta. Omalle työlle ei pysty, eikä varmasti kukaan haluakaan, kilpailla. Kuitenkin kustannuksiin liittyy monta muutakin tekijää kuin rakennusvaiheen kulut. Laadukkaasti toteutettu ja oikein perustettu konehalli kestää aikaa pidempään ja on tuo parempaa turvaa laitteille.

Konehalli Kaarirakenteelta – Nopeasti ja huolellisesti

Voit luottaa konehalliisi kuin kallioon! Kuten edellä jo mainittiinkin, jokainen teräshalli suunnitellaan ja lasketaan erikseen kestämään alueen lumi- ja tuulikuormat. Tämä, jos mikä, takaa turvallista suojaa. Konehallin ostajana hyödyt rehellisestä palvelusta, nopeasti ja huolellisesti tehdystä asennustyötä sekä ehdottomasta helppoudesta. Muista konehallien hintoja vertaillessasi, että meillä Kaarirakenteella asennus kuuluu aina hintaan!

{

Aikataulu piti ja tiedotus toimi

“Pystytys, niin kuin kaikki muukin, sujui hyvin. Sokkelit tulivat Kaarirakenteen toimittamina, mutta ne me asensimme itse. Hallihanke onnistui mielestäni hyvin. Asentajat tulivat sovittuna päivänä ja aikataulu piti. Saatiin halli valmiiksi ovia myöten luvatussa ajassa. Kaikki oli juuri niin kuin oli sovittu. Yhteyttä pidettiin ja tietoa tuli meille päin tarpeeksi, kaikki oli selvää.“

Ville Vinnikainen, Vihannes Vinnikainen oy, Forssa

ota yhteyttä