TERÄSKAARIHALLI KONEIDEN SÄILYTTÄMISEEN JA HUOLTOON

KONEHALLI

Huippulaadukas konehalli helposti avaimet käteen -toteutuksella

Haluatko oikeasti kestävän ja laadukkaan huoltohallin kaluston säilyttämiseen ja huoltamiseen?

Kaarirakenteen teräskaarihalli on Suomen paras ratkaisu konehalliksi – ja avainlipputuote! Saat täsmälleen tarpeitasi vastaavan hallin, jossa kalustosi on turvassa ja suojassa, ja jossa niiden huoltaminen sujuu ilman taivasalla värjöttelyä. Koneiden ylläpitokulut pienenevät ja käyttöiät pitenevät kunnon konehallissa. Asiakkaitamme ovat muun muassa viranomaiset, joiden vaatimustaso kaluston säilytykselle on todella korkea.

Kun konehallille sopiva tontti on selvillä, voit loput urakasta jättää meidän huoleksemme. Halli nousee tontille aina sovitussa aikataulussa. Toteutamme konehallit teollisuus- ja yritystoimintaan avaimet käteen -periaatteella ja käyttövalmiina – valonnopealla aikataululla!

Konehalli, joka kestää aikaa ja käyttöä – ja on avainlipputuote!

Konehalliemme kestävyys on ammattitaitoisen suunnittelun, erinomaisten rakennusmateriaalien ja suunnitelmien mukaisen toteutuksen lopputulos. Huolellisesti toteutettu halli ei vaadi jatkuvia huoltotoimia.

Korkean, itsekantavan teräskaarirakenteen ansiosta huoltohallissa saa keskittyä itse tekemiseen. Sisällä ei ole pinta-alaa vieviä rakenteita, ja hallikorkeus mahdollistaa suurtenkin koneiden huoltotoimenpiteet ja tilojen monipuolisen käytön.

Teräksinen kaarihalli ei säikähdä työn pauketta tai talven raskaita lumikuormia. Jokainen halli suunnitellaan ja lasketaan kestämään esimerkiksi alueen lumi- ja tuulikuormat.

Kylmä vai lämmin konehalli? – Saat täsmälleen tarpeitasi vastaavan hallin

Konehallin suunnittelu ja toteutus räätälöidään aina käyttötarpeiden mukaan, joten halliprojekti alkaa tarpeidenne kartoituksesta. Hallirakentamisen ammattilaisina hahmotamme nopeasti teille sopivan hallin puitteet ja vaatimukset. Huollettavien koneiden koko, huoltotoimenpiteissä käytettävät kemikaalit sekä toiveet esimerkiksi sosiaalitiloista muodostavat lopullisen hallikokonaisuuden.

Halli on mahdollista toteuttaa kylmänä, puolilämpimänä tai lämpimänä. Lämpimän hallin etuina viileään halliin on paitsi koneiden pysyminen lämpimänä talven paukkupakkasilla, myös mukavuus ja helppous. Lämpimässä hallissa huolto käy mukavasti myös syksyn sateissa ja talven pakkasissa.

Lisäksi konehalliin on mahdollista saada mm. haluamansa valaistus ja oviratkaisu pressuovesta laadukkaaseen nosto-oveen sekä paljon muuta.

Kerro omat konehallitarpeesi meille, niin suunnitellaan paras mahdollinen toteutus!

Helpoin ja toimivin huoltohallitoteutus sinulle

Toteutamme kaikki konehallit aina avaimet käteen -periaatteella ja käyttövalmiina. Kartoitamme teidän tarpeet, räätälöimme hallin vastaamaan tarpeitanne, suunnittelemme ja toteutamme asennuksen alusta loppuun ammattitaidolla. Lisäksi annamme halleillemme aina takuun.

Olemme hioneet konehallin kokonaisprosessin huippulaadukkaaksi ja toimivaksi. Hallihanke vaikuttaa suurelta, mutta me tarjoamme kysymyksiin selkeät vastaukset. Älä ahdistu paperitöiden, rahoituslaskelmien ja aikataulutusten ristipaineessa, vaan anna koko projekti ensimmäisestä ajatuksesta viimeiseen ruuviin saakka meidän harteillemme ja keskity itse omaan yritystoimintaasi.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin.

Muokattava ja mukautuva konehalli on loistava investointi kehittyvälle ja kasvavalle yritykselle

Tiedämme, että tilanteet voivat muuttua ja sitä kautta konehallille voi tulla erilaisia käyttötarpeita. Meidän halleissa yksi parhaista puolista käytön kannalta on niiden muokattavuus. Esimerkiksi kylmästä konehallista saa tehtyä lämpimän tai tilan loppuessa kesken, hallin pituutta voi jatkaa.

Investoimalla meidän teräksisen lujaan konehalliin, varmistat, että muokattavuutensa ansiosta halli antaa yrityksellesi loistavat mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa.

Huoltohalli valmiiksi nopeasti ja aina sovitussa aikataulussa

Vaikka teräksinen konehallimme on tukeva ja kestävä, sen rakentaminen kestää vain viikkoja. Sovimme aina toteutusaikataulut erikseen, mutta nopeimmillaan sinulla voi olla käyttövalmis konehalli noin 3 kuukauden kuluttua tilauksesta.

Pidämme aina kiinni sovitusta eli se tehdään, mitä luvataan. Pitkä kokemuksemme alalta takaa, että rakentaminen on sujuvaa ja ammattimaista. Pysymme aikatauluissa ja liiketoimintasi pääsee nopeasti vauhtiin uusissa tiloissa. Lisäksi saat tietoa hankkeen etenemisestä projektin aikana.

Konehallin hinta

Konehallin hintaan vaikuttavat eri tekijät, kuten tarkoitus, ominaisuudet, koko, työ, materiaalit, niiden kuljetus ja asennus.

Tarvitsetko vain säilytystilaa vai kenties tilaa myös huoltotöille? Minkä kokoista hallia tarvitset? Lämmin, puolilämmin vai kylmä konehalli? Millaiset talotekniikkajärjestelmät ovat tarpeen? Pärjätäänkö pressuovella vai tarvitaanko kenties sekä nosto- että käyntiovi? Minkä värinen halli istuisi ympäristöön parhaiten?

Konehallin hintaa miettiessä, huomioi kuitenkin kokonaisuus: kun ostat hallisi asennettuna, vältyt itse suurelta urakalta, ja halli valmistuu perustuksista vesikattoon asti käden käänteessä. Meillä Kaarirakenteella asennus sisältyy aina hintaan!

Kun teet hintavertailua, tutustu ensin artikkeliimme konehallin toimituspakettien sisällöistä.

Huolettaako rahoitus? Tarjoamme myös kätevää ja huoletonta leasing-ratkaisua konehallin rahoittamiseen.

Kysy lisää tai pyydä tarjous jo tänään!

Näin konehallin projekti etenee

1.

Ota yhteyttä meihin.

2.

Kartoitamme tarpeenne ja keskustelemme yhdessä teidän kanssanne tärkeimmistä hankinnan tuomista hyödyistä.

3.

Esitämme tarpeeseen räätälöidyn ratkaisun ja käymme sen yhdessä läpi teidän kanssanne.

4.

Teemme sopimuksen.

5.

Asiakasvastaava ottaa teihin yhteyttä ja käy työmaan aloitukseen liittyvät asiat läpi.

6.

Toimitamme aineiston rakennuslupaa varten. Tiedotamme teitä projektin aikana aikatauluista yms.

7.

Työmaan aloitus.

8.

Valmiin konehallin luovutus käyttöönne.

9.

Myyjä on yhteydessä projektin päättymisen jälkeen ja tiedustelee ajatukset projektista sekä lopputuotteesta.

Lataa konehallin ostajan opas!

Hyödylliset vinkit konehallin hankintaprosessiin
  Kaarirakenne.

  Nopeus on Kaarirakenteen valtti

  ”Nopeus on Kaarirakenteen valttikortti. Siksi me valitsimme Kaarirakenteen. Meillä oli useita erilaisia halleja, muttei yhtään kaarihallia. Halusimme kokeilla uudenlaista halliratkaisua. Myös se miellytti, että toimitussisällön saimme valita itse. Olen kyllä tyytyväinen, ihan kaikin puolin. Kaikki tarpeellinen tieto saatiin, ja hallista tuli juuri toivotunlainen. Kaarirakenne onnistui meidän tapauksessamme hyvin.”
  Antti Hemming, Tapojärvi Oy
  Kaarirakenne.

  Hinta-laatusuhde kunnossa

  ”Kyllä heillä työntekijät olivat aivan ykkösmiehiä, ei näitä tarvinnut paljon ohjailla, eikä huutaneet apua joka välissä. Hyvin omatoimisia ja pärjäsivät siellä sen hommansa kanssa. Sehän tuli verrattain näppärästi, oliko ne siinä viikon päivät. Kaikki on mennyt aivan niin kuin sovittu.

  Eihän näistä voi kangashallien kanssa samana päivänä puhua. Tämä on minun mielestäni ollut ratkaisu. Hinta-laatusuhteessa aivan kerta kaikkiaan.”
  Jorma Vainio, toimitusjohtaja, Maansiirto Jorma Vainio Oy

  Usein kysytyt kysymykset – konehalli

  Ota yhteyttä

  VERKKOLASKUT (ensisijainen)

  Kaarirakenne Oy
  Y-tunnus: 2639419-1
  Verkkolaskuosoite: 003726394191
  Operaattori: Maventa Oy
  Välittäjän tunnus: 003721291126

  PAPERILASKUT

  Kaarirakenne Oy
  26394191
  PL100
  80020 Kollektor Scan

  TIETOSUOJASELOSTE