Konehallin hinta

konehalli iso.

Konehalli moneen käyttöön

Kun puhutaan konehallista, useimmilla tulee ensimmäisenä mieleen ehkä perinteisin ja edullisin (sekä hitain) vaihtoehto: punainen, puinen, eristämätön ja omista materiaaleista ehdottomasti itse tehty!

Mutta miltä kuulostaisi, jos konehalli olisikin tehty teräksestä, väri sopeutettu miljöön muihin rakennuksiin ja se olisi rakennettu valonnopealla aikataululla?

Mistä konehallin hinta muodostuu?

1. Hallin tarkoitus – tarvitaanko vain säilytystilaa vai kenties tilaa myös huoltotöille?

2. Hallin koko – tällä on oleellinen merkitys, jos haluat kilpailuttaa esimerkiksi neliöhintoja.

3. Hallin ominaisuudet – lämmin, puolilämmin vai kylmä konehalli? Millaiset talotekniikkajärjestelmät ovat tarpeen? Pärjätäänkö pressuovella vai tarvitaanko kenties sekä nosto- että käyntiovi? Minkä värinen konehalli istuisi ympäristöön parhaiten?

4. Työ – materiaalit, niiden kuljetus ja asennus vaikuttavat jokainen omalta osaltaan konehallin lopulliseen hintaan. Huomioi kuitenkin kokonaisuus: kun ostat hallisi asennettuna, vältyt itse suurelta urakalta, ja halli valmistuu perustuksista vesikattoon asti käden käänteessä.

Konehallit varastoina

Konehallin suunnittelussa on hyvä huomioida myös hallitilan muut mahdolliset käyttötarkoitukset. Kaarirakenteen lisävarusteilla voi konehalliin toteuttaa esimerkiksi tyylikkään toimiston tai tilavan varaston.

Kun halli rakennetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, et joudu “maksamaan turhasta”, vaan saat juuri sellaisen konehallin juuri sellaisilla ominaisuuksilla, joita tarvitaan.

Konehalliin isot koneet säältä suojaan

Uusien koneiden ja muiden investointien tekeminen pistää aina miettimään, kuinka kaikki olisi turvallista säilyttää ja pitää huollettuna. Tähän teräs on turvallinen vaihtoehto. Teräskaarihalli ei pidä sisällään minkäänlaisia tukirakenteita, ja koneiden säilytystä ajatellen se on mitä mainioin ratkaisu. Se on myös turvallisempi vaihtoehto itse tehdylle konehallille, sillä se suunnitellaan ja lasketaan kestämään tarvittava kuormitus. Saat siis konehallin omistajana pyyhkäistä hikikarpalot otsalta, koska syytä huoleen ei kestämisen suhteen ole!

Lämmin konehalli

Lämmin konehalli hoituu Kaarirakenteen toteuttamana helposti. Lämpimän konehallin etuina viileään halliin on paitsi koneiden pysyminen lämpimämpänä talven paukkupakkasilla, myös mukavuus ja helppous. Toisaalta lämpimässä konehallissa voi myös suorittaa miellyttävämmin koneiden huoltoja ja korjauksia. Lämmitys toteutetaan tekemällä konehalliin hyvä lämpöeristys sekä lämmitin.

Konehallin kustannuksista

Kun konehallien suhteen tehdään hintavertailuja, on sanomattakin selvää, minkä vaihtoehdon kustannukset ovat alhaisimmat. Jollei laske omalle työlle ja materiaaleille hintaa, on tähän verrattuna muiden vaihtoehtojen kilpailuttaminen mahdotonta. Omalle työlle ei pysty, eikä varmasti kukaan haluakaan, kilpailla. Kuitenkin kustannuksiin liittyy monta muutakin tekijää kuin rakennusvaiheen kulut. Laadukkaasti toteutettu ja oikein perustettu konehalli kestää aikaa pidempään ja on tuo parempaa turvaa laitteille.

Kun teet hintavertailua eri konehallien välillä, tutki tarkkaan toimituspakettien sisällöt eli mitä tarjotulla hinnalla saat. Lue toimituspakettien sisällöistä lisää täältä.

Konehalli Kaarirakenteelta – nopeasti ja huolellisesti

Voit luottaa konehalliisi kuin kallioon! Kuten edellä jo mainittiinkin, jokainen teräshalli suunnitellaan ja lasketaan erikseen kestämään alueen lumi- ja tuulikuormat. Tämä, jos mikä, takaa turvallista suojaa. Konehallin ostajana hyödyt rehellisestä palvelusta, nopeasti ja huolellisesti tehdystä asennustyötä sekä ehdottomasta helppoudesta.

Muista konehallien hintoja vertaillessasi, että meillä Kaarirakenteella asennus kuuluu aina hintaan!

Ota yhteyttä

VERKKOLASKUT (ensisijainen)

Kaarirakenne Oy
Y-tunnus: 2639419-1
Verkkolaskuosoite: 003726394191
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126

PAPERILASKUT

Kaarirakenne Oy
26394191
PL100
80020 Kollektor Scan

TIETOSUOJASELOSTE