TUNNEMME ERI TEOLLISUUDEN ALAT – MEILTÄ HALLI VAATIVAANKIN TARPEESEEN

TEOLLISUUSHALLI

Teollisuushalli teollisuuden kaikkiin hallitarpeisiin helposti avaimet käteen -toteutuksella

Haluatko oikeasti helpon halliratkaisun, joka vastaa täsmälleen tarpeitanne ja on vielä kaiken lisäksi kestävä ja laadukas eli pitkäaikainen investointi?

Älä turhaan kuormita itseäsi sumplimalla halliprojektin aikataulujen ja tietokatkosten viidakossa oman työsi ohessa, vaan ulkoista koko projekti alusta loppuun meille. Olemme luotettava kokonaisvastuurakentaja, jonka kanssa halliprojekti etenee suoraviivaisesti yksissä käsissä.

Kaarirakenteen teräskaarihalli on Suomen paras ratkaisu teollisuushalliksi – ja avainlipputuote! Räätälöimme hallin täsmälleen käyttötarkoituksen ja tarpeidesi mukaiseksi.

Kun hallille sopiva tontti on selvillä, voit loput urakasta jättää meidän huoleksemme. Halli nousee tontille aina sovitussa aikataulussa. Toteutamme teollisuushallit teollisuus- ja yritystoimintaan avaimet käteen -periaatteella ja käyttövalmiina – valonnopealla aikataululla!

Tramel Oy:n uusi halli ei hätkähdä kierrätyslaitteiden ryskettä

Tramel Oy tarvitsi elektroniikka- ja sähkölaitteiden kierrätykseen jykevän hallin, jossa tavaran volyymit huitelevat kymmenissä tuhansissa tonneissa. Videolla toimitusjohtaja Harri Niukkanen kertoo, miten helposti rakennusprojekti sujui. 

Teollisuushalli, joka kestää aikaa ja käyttöä – ja on avainlipputuote!

Teollisuushalliemme kestävyys on ammattitaitoisen suunnittelun, erinomaisten rakennusmateriaalien ja suunnitelmien mukaisen toteutuksen lopputulos. Huolellisesti toteutettu halli ei vaadi jatkuvia huoltotoimia.

Korkean, itsekantavan teräskaarirakenteen ansiosta hallissa saa keskittyä itse tekemiseen. Sisällä ei ole pinta-alaa vieviä rakenteita, ja hallikorkeus mahdollistaa suurtenkin tavaroiden tai kappaleiden käsittelyn sisätiloissa.

Teräksinen teollisuushalli ei säikähdä työn pauketta tai talven raskaita lumikuormia. Jokainen halli suunnitellaan ja lasketaan kestämään esimerkiksi alueen lumi- ja tuulikuormat.

Kylmä vai lämmin teollisuushalli? – Saat täsmälleen tarpeitasi vastaavan hallin

Teollisuushallin suunnittelu ja toteutus räätälöidään aina käyttötarpeiden mukaan, joten halliprojekti alkaa tarpeidenne kartoituksesta. Hallirakentamisen ammattilaisina hahmotamme nopeasti teille sopivan hallin puitteet ja vaatimukset.

Työnteko sujuu tehokkaimmin ja kannattavimmin hallissa, joka täsmää käyttötarkoitukseensa ja tuotannon päivittäisiin toimintoihin. Huomioimme alan erityispiirteet, turvallisuuskysymykset sekä työntekijöiden viihtyvyyden.

Halli on mahdollista toteuttaa kylmänä, puolilämpimänä tai lämpimänä. Lisäksi halliin on mahdollista saada mm. haluamansa valaistus ja oviratkaisu pressuovesta laadukkaaseen nosto-oveen sekä paljon muuta.

Kerro omat teollisuushallitarpeesi meille, niin suunnitellaan paras mahdollinen toteutus!

Oikeasti helpoin ja toimivin hallitoteutus sinulle

Toteutamme kaikki teollisuushallit aina avaimet käteen -periaatteella ja käyttövalmiina. Kartoitamme teidän tarpeet, räätälöimme hallin vastaamaan tarpeitanne, suunnittelemme ja toteutamme asennuksen alusta loppuun ammattitaidolla. Lisäksi annamme halleillemme aina takuun.

Olemme hioneet teollisuushallin kokonaisprosessin huippulaadukkaaksi ja toimivaksi. Hallihanke vaikuttaa suurelta, mutta me tarjoamme kysymyksiin selkeät vastaukset. Älä ahdistu paperitöiden, rahoituslaskelmien ja aikataulutusten ristipaineessa, vaan anna koko projekti ensimmäisestä ajatuksesta viimeiseen ruuviin saakka meidän harteillemme ja keskity itse omaan yritystoimintaasi.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin.

Muokattava ja mukautuva teollisuushalli on loistava investointi kehittyvälle ja kasvavalle yritykselle

Teräshalli on pitkäikäinen investointi, jota on helppo muokata myös jälkikäteen esimerkiksi tuotannon kasvaessa. Tiedämme, että tilanteet voivat muuttua ja sitä kautta teollisuushallille voi tulla erilaisia käyttötarpeita. Meidän halleissa yksi parhaista puolista käytön kannalta on niiden muokattavuus. Esimerkiksi kylmästä hallista saa tehtyä lämpimän tai tilan loppuessa kesken, hallin pituutta voi jatkaa.

Investoimalla meidän teräksisen lujaan teollisuushalliin, varmistat, että muokattavuutensa ansiosta halli antaa yrityksellesi loistavat mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa.

Teollisuushalli valmiiksi nopeasti ja aina sovitussa aikataulussa

Vaikka teräksinen teollisuushallimme on tukeva ja kestävä, sen rakentaminen kestää vain viikkoja. Sovimme aina toteutusaikataulut erikseen, mutta nopeimmillaan sinulla voi olla käyttövalmis halli noin 3 kuukauden kuluttua tilauksesta.

Pidämme aina kiinni sovitusta eli se tehdään, mitä luvataan. Pitkä kokemuksemme alalta takaa, että rakentaminen on sujuvaa ja ammattimaista. Pysymme aikatauluissa ja liiketoimintasi pääsee nopeasti vauhtiin uusissa tiloissa, sinä päivänä kuin on sovittukin. Lisäksi saat tietoa hankkeen etenemisestä projektin aikana.

Kiertotalouden materiaalien käsittely on turvallista teräshallissa

Kierrätysmateriaalien käsittelyä rajaavat monet harmaita hiuksia aiheuttavat viranomaismääräykset. Meillä asiakas saa keskittyä omaan tekemiseensä eikä byrokratian kanssa painimiseen – löydämme ratkaisut myös vaativille materiaaleille! Kartoitamme aina tarkasti käyttötarpeet, joiden pohjalta rakentuu vuosikymmenet kestävä kiertotalouden teollisuushalli. Korkeat ja kestävät teräshallit sopivat erinomaisesti esimerkiksi hajuja tai kaasuja erittävien ainesten käsittelyyn, ja suurempikin tuotantolaitteisto mahtuu tiloihin ongelmitta.

Teollisuushallin hinta

Teollisuushallin hintaan vaikuttavat eri tekijät, kuten tarkoitus, ominaisuudet, koko, työ, materiaalit, niiden kuljetus ja asennus.

Tarvitsetko vain säilytystilaa vai kenties tilaa myös huoltotöille? Minkä kokoista hallia tarvitset? Lämmin, puolilämmin vai kylmä teollisuushalli? Millaiset talotekniikkajärjestelmät ovat tarpeen? Pärjätäänkö pressuovella vai tarvitaanko kenties sekä nosto- että käyntiovi? Minkä värinen halli istuisi ympäristöön parhaiten?

Teollisuushallin hintaa miettiessä, huomioi kuitenkin kokonaisuus: kun ostat hallisi meiltä asennettuna, vältyt itse suurelta urakalta, ja halli valmistuu perustuksista vesikattoon asti käden käänteessä. Meillä Kaarirakenteella asennus sisältyy aina hintaan!

Kun teet hintavertailua, tutustu ensin artikkeliimme hallin toimituspakettien sisällöistä.

Huolettaako rahoitus? Tarjoamme myös kätevää ja huoletonta leasing-ratkaisua teollisuushallin rahoittamiseen.

Kysy lisää tai pyydä tarjous jo tänään!

Näin teollisuushallin projekti etenee

1.

Ota yhteyttä meihin.

2.

Kartoitamme tarpeenne ja keskustelemme yhdessä teidän kanssanne tärkeimmistä hankinnan tuomista hyödyistä.

3.

Esitämme tarpeeseen räätälöidyn ratkaisun ja käymme sen yhdessä läpi teidän kanssanne.

4.

Teemme sopimuksen.

5.

Asiakasvastaava ottaa teihin yhteyttä ja käy työmaan aloitukseen liittyvät asiat läpi.

6.

Toimitamme aineiston rakennuslupaa varten. Tiedotamme teitä projektin aikana aikatauluista yms.

7.

Työmaan aloitus.

8.

Valmiin teollisuushallin luovutus käyttöönne.

9.

Myyjä on yhteydessä projektin päättymisen jälkeen ja tiedustelee ajatukset projektista sekä lopputuotteesta.
Kaarirakenne.

Ratkaisukeskeisesti alusta lähtien

“Hallin tuli olla taloudellinen ja nopea rakentaa, jotta saisimme massat viranomaisen pyynnöstä paikoilleen. Kaarirakenteen kanssa ei ollut mitään ongelmia. Pystytysvaiheesta viimeistelyyn asti todella helppoa ja nopeaa.”
Ali Lintula, Suomen Erityisjäte Oy
Kaarirakenne.

Vaivaton ratkaisu

“Meillähän olisi vaihtoehto toteuttaa biopolttoainevarasto itse, mutta isossa kokonaisuudessa työtä riittää. Silloin käytämme mielellämme muitakin ammattilaisia. Helpottaa huomattavasti, että voimme keskittyä siihen, mihin työpanostamme tarvitaan kaikkein eniten. Kaarirakenteen kanssa yhteistyö toimii ja suunnittelemme parhaillaan jo seuraavaa kohdetta.”
Kai Oinonen, Tulostekniikka Oy

Usein kysytyt kysymykset – teollisuushalli

Ota yhteyttä

VERKKOLASKUT (ensisijainen)

Kaarirakenne Oy
Y-tunnus: 2639419-1
Verkkolaskuosoite: 003726394191
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126

PAPERILASKUT

Kaarirakenne Oy
26394191
PL100
80020 Kollektor Scan

TIETOSUOJASELOSTE