Hallin rakentaminen – näin se toteutuu

Teräshalli on monipuolinen varastointi- ja tilavaihtoehto liiketoiminnalle

Hallin rakentaminen Kaarirakenteen kanssa

Hallin rakentamiseen suosittelemme valitsemaan ammattilaisten toteuttaman, kestävän teräshallin

Kaarirakenteen tiivis ja yhtenäinen kaarihalli syntyy tarkalla konesaumauksella. Kaaret kasataan maassa muutaman kaaren levyisiksi lohkoiksi, nostetaan paikalleen ja kiinnitetään sokkeliin asennettavaan kiinnityslistaan.

Asennuksen jälkeen kaarilohko kiinnitetään paikalleen siten, että se konesaumataan kiinni edelliseen lohkoon. Lopuksi päädyt tehdään samasta teräksestä profiloimalla taivuttamatta profiilia kaareksi. Oviaukkoihin asennetaan pieliprofiilit ja ovet laitetaan paikoilleen. Näin kaarihalli valmistuu nopeasti ja tehokkaasti ja on asiakkaan käytössä pian hankkeen aloittamisen jälkeen. Nosto-ovet toimittaa yhteistyökumppanimme Doorway Oy ja taiteovet ProDoor Oy.

Varsinaisen kaarihallin asennusaika on hallista riippuen muutamasta päivästä viikkoihin. Pystymme siis toimittamaan teräsrakenteisen kaarihallin nopeaankin tarpeeseen. Mikäli toimitukseen sisältyy myös maanrakennus- ja perustustöitä tai taloteknisiä asennuksia, arvioimme hankkeen kokonaiskeston tapauskohtaisesti.

Selkeä projektimalli tekee hallin rakentamisesta helppoa

Haluatko hallin rakentamisen hoituvan helposti ja siirtää vastuun siitä kokonaan meille? Kaarihallirakentamisen ammattilaisina pystymme toteuttamaan tarpeita vastaavan kokonaisuuden hallitusti ja kustannustehokkaasti.

Meiltä saat laadukkaasti kaiken suunnittelusta lopputarkastukseen sisältäen tapauskohtaisesti myös vastaavan työnjohtajan palvelut. Sinä voit keskittyä omaan toimintaasi ja luottaa siihen, että hanke hoituu ammattilaisten käsissä valmiiksi asti.

Jos haluat itse vastata hankkeen joistakin osa-alueista, kuten maanrakennus-, perustus- ja LVIS-töistä, voimme toimia osana omaa rakennusprojektiasi. Kumman tahansa toteutustavan valitsetkin, olemme todistetusti luotettava ja osaava kumppani.

Selkeä projektimallimme tarjoaa etuja niin rakentamisen ammattilaiselle kuin kokemattomallekin rakennuttajalle.

 • Kaarihallin toteutus avaimet käteen -palveluna tai osin itse tehden
 • Saat täsmällisen ja kilpailukykyisen tarjouksen valitsemallasi toimitussisällöllä
 • Projektisi pysyy sovitussa budjetissa ja aikataulussa
 • Valmis rakennus on sopimuksen mukainen ja vastaa käyttökohteen vaatimuksia
 • Kaarirakenne kantaa vastuun toimitussopimuksen mukaisesta toteutuksesta
 • Moitteeton työn jälki ja rakentamisen korkea laatu

Meille Kaarirakenteessa asiakastyytyväisyys on erityisen tärkeää. Useat tyytyväiset asiakkaamme kertovat projektinjohtomallimme toimivuudesta!

Hallin rakentaminen askel askeleelta

 1.       YHTEYDENOTTO TAI TARJOUSPYYNTÖ
 •  Ota meihin yhteyttä ja kerro kaarihallisuunnitelmistasi.
 1.       TARVESELVITYS
 2.       LUONNOSSUUNNITTELU JA TARJOUS
 3.       TOIMITUSSOPIMUS
 4.       TOTEUTUMISEN SUUNNITTELU JA HANKKEEN VALMISTELU
 5.       TOTEUTUS
 6.       LUOVUTUS

Hallin rakentamisen suunnitelmat ja muu dokumentointi

Toimitukseemme sisältyvät aina pääpiirustukset rakennusluvan hakemista varten, rakennesuunnitelmat laskelmineen sekä muut viranomaisten vaatimat selvitykset. Luovutusvaiheessa toimitamme tuotteistamme kattavat tiedot kohteen huoltokirjaa varten. Avaimet käteen -toimituksissa laadimme rakennukselle koko huoltokirjan ja kattavan luovutusmateriaalin.

Hallin rakentamiseen on useita perustusratkaisuja

Tarjoamme hallitoimitukseesi myös perustukset tarpeesi mukaan. Valittavanasi on useita erilaisia perustusratkaisuja, joista osa on tarkoitettu erityisesti maan pinnalle toteutettavaksi ja osa perinteisesti maahan upotettavaksi.

Halli rakennetaan päädyillä tai ilman

Hallimme soveltuu hyvin myös erilaisiin pysyviin sääsuojauksiin, jolloin hallin päädyt voidaan jättää kokonaan pois. Näin kummastakin päästä on vapaa kulku koko hallin leveydeltä.

Hallin kondensiosuojaus

Halleihin, joihin ei tule lämmöneristystä ja joissa kondensoimista ei sallita, ruiskutamme kondensiosuojan. Suoja ehkäisee kondensioveden tippumisen katosta.

Lämpimän hallin rakentaminen

Itsekantavia teräskaarihalleja on saatavana myös lämpöeristettyinä. Lämpimien ja puolilämpimien hallien lämpöerityksen toteutamme ruiskutettavalla polyuretaanieristeellä. Polyuretaanieristeen paksuutta säätämällä voidaan määrittää rakenteelle riittävä lämmönläpäisykerroin (U-arvo) eri käyttötarkoituksiin. Tämän päälle ruiskutetaan tarvittaessa palosuojakäsittely, joka täyttää rakennuksen käyttötarkoituksen ja koon mukaan määräytyvät palomääräykset.

Hallin talotekniikkajärjestelmien rakentaminen

Tarjoamme hallitoimituksiimme tarvittaessa myös kaikki tarvittavat talotekniikkajärjestelmät (LVIS) suunnittelusta toteutukseen. Nämä osa-alueet voit halutessasi myös tehdä itse tai teettää erillisurakoina, mikäli toimitamme pelkän kaarihalliosuuden.

Kontit, moduulitilat ja muut oheistuotteet

Hallilämmitys ja betonielementit – varustele halli käyttötarpeesi mukaan

Kaarirakenne suunnittelee ja toteuttaa myös itsekantavia kaarihalleja täydentäviä ratkaisuja. Hallin teräsosien lisäksi toimitamme oheistuotteita käyttötarpeen mukaan räätälöitynä kaikkialle Suomeen. Tarjoamme asiakkaillemme nopeaa ja kustannustehokasta palvelua.

Tuotteisiimme kuuluu esimerkiksi betonisokkeleita, ovia sekä muita täydentäviä rakennusosia. Toteutamme myös halleihimme tarvittavat toimisto- ja sosiaalitilat käytännöllisillä ja kätevillä moduulitilaratkaisuilla. Kauttamme saat myös laadukkaat toimisto-, sosiaali- ja neuvottelutilat erillistoimituksina.

Oheistuotteisiimme kuuluvat

 • Lämmityslaitteet
 • Kontit ja moduulitilat
 • Suunnitelmien mukaiset LVIS-toteutukset
 •  Led-valaistusratkaisut

Monikäyttöiset betonielementit

Betonielementit ovat tukirivallisia L-perustuselementtejä, jotka kestävät erityisen suuria kuormia. Betonielementtejä käytetään laajasti sekä maataloudessa että teollisuudessa. Ne sopivat useisiin eri käyttötarkoituksiin, kuten varastointiin, maanpaineseinäksi, tukimuuriksi, perustukseksi ja lantalan sekä laakasiilon seinäksi.

Toimitamme betonielementtejä pääsääntöisesti hallitoimitusten yhteydessä, mutta kannattaa kysyä myös pelkkää elementtitoimitusta tarpeen niin vaatiessa. Elementtimallimme on erittäin kilpailukykyinen kaikilta ominaisuuksiltaan. Korkea laatu, helppo asennettavuus ja edullinen hinta ovat adjektiiveja, joilla asiakkaamme ovat elementtejä kuvailleet. Olemme räätälöineet betonielementtejä Kaarirakenteen tuotteisiin sopiviksi ja tehneet niihin liittyvää kehitystyötä hyvässä yhteistyössä valmistajan kanssa.

Halli rakennetaan nopeasti

Kaarirakenne hoitaa hallin rakentamisen nopeasti ja sovitussa aikataulussa. Nopea projekti helpottaa suunnittelua, eikä sään armoilla jouduta olemaan turhaan.

Ota yhteyttä

VERKKOLASKUT (ensisijainen)

Kaarirakenne Oy
Y-tunnus: 2639419-1
Verkkolaskuosoite: 003726394191
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126

PAPERILASKUT

Kaarirakenne Oy
26394191
PL100
80020 Kollektor Scan

TIETOSUOJASELOSTE