Porin satamassa ollaan tyytyväisiä uuteen teräshalliin: “Just passeli tänne”

Kaarihalli.

Kun Porin satamassa tuli tarve uudelle varastohallille, googlailun tuloksena löytyi Kaarirakenne, eikä rakennuttajan valintaa ole sittemmin tarvinnut katua. Jouni Jalonen työskentelee operatiivisena työnjohtajana Porin Tahkoluodossa ja kertoo, miksi satamassa on oltu tyytyväisiä niin rakennusprojektiin kuin sen tulokseen, uuteen teräskaarihalliin.

Asiantuntevaa palvelua – tuloksena tarpeeseen sopiva varastohalli

Kaarirakenne vakuutti Porin sataman jo siinä vaiheessa, kun eri tekijöiltä kyseltiin tarjouksia, sillä sieltä pystyttiin antamaan tarjous siitä huolimatta, että teräksen hintatilanne oli epävarma. Jouni Jalonen kertoo, että Kaarirakenteen antamat lupaukset pitivät läpi rakennusprosessin, ja vinkkejä ja opastusta sai eri vaiheissa. Hänen mukaansa prosessi kokonaisuudessaan oli onnistunut. “Siinähän oli osaava ja ammattitaitoinen asentajaporukka. He tiesivät selkeästi, mitä he tekevät, ja sai itse vain katsella vierestä”, Jalonen kehuu.

Jalonen antaa Kaarirakenteelle tunnustusta myös sen johdosta, että sieltä tuli neuvoja jo ennen varsinaista hallin pystytystä, kun paikalla piti tehdä maansiirtotöitä. Suunnitteluvaiheessa selkeät rakennekuvat auttoivat hahmottamaan tulevan hallin mittoja ja rakenteita. Porin satamassa kaarihallia tarvitaan varastointitarkoitukseen, ja tarvekartoituksen myötä päädyttiin eristämättömään ja ovettomaan halliin. Koska Kaarirakenteen hallit toteutetaan räätälöidysti, rakennettavan hallin koko oli helppo säätää tarpeeseen sopivaksi. 

Teräshalli nousi nopeasti

Porin sataman varastohalli valmistui vuoden 2021 joulukuussa. Vaikka kyseessä on tukeva teräshalli, sen pystytys kesti Jouni Jalosen mukaan vain noin viikon. Jalonen kertoo, että viestintä Kaarirakenteen kanssa sujui prosessin aikana hyvin ja työ eteni aikataulussaan. Annetut toimitusajat ja muut sopimukset toteutuivat. Viime talvesta asti halli on jo päässyt palvelemaan tarkoituksessaan ja toimii hyvin, niin että sataman liiketoiminta on nyt entistä sujuvampaa.

Kaarihallin rakenne on erinomainen

Hallin kooksi tuli 9,8 x 14,8 metriä, ja korkeutta hallilla on reilusti, niin että myös kuorma-autot mahtuvat kippaamaan lastinsa hallissa. Erityisen tyytyväisiä Porin satamassa on oltu hallin tukevaan rakenteeseen: vaikka viime talvena lunta oli runsaasti, lumikuormaa ei hallin päälle päässyt kertymään.

Lopputulos täytti Porin sataman tarpeet erinomaisesti. “Se toimii hyvin ja on just passeli tänne”, Jalonen ylistää hallia ja kertoo, että valitsisi vastaisuudessakin Kaarirakenteen, jos tarvetta uudelle hallille tulisi. Jalonen on kokemuksen perusteella suositellut Kaarirakennetta muillekin ja tiivistää rakennusprojektin sujumisen seuraavasti: “Aikataulut ja toimitusajat toimivat niin kuin luvataan.” Mikäpä olisi parempi kiitos yritykselle kuin tyytyväinen asiakas.

Ota yhteyttä

VERKKOLASKUT (ensisijainen)

Kaarirakenne Oy
Y-tunnus: 2639419-1
Verkkolaskuosoite: 003726394191
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126

PAPERILASKUT

Kaarirakenne Oy
26394191
PL100
80020 Kollektor Scan

TIETOSUOJASELOSTE