Teräshalli sopii moniin käyttötarkoituksiin

Konehallit suojaavat koneet, laitteet ja polttoaineet.

Olemme rakentaneet teräshalleja usean vuoden ajan ja todella laajalla skaalalla eri käyttötarkoituksiin. Voidaan siis pääpiirteisesti ajatella, että teräshalli sopii melkein mihin käyttötarkoitukseen tahansa. Lue tältä sivulta lisätietoja teräshalleistamme ja ota rohkeasti meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää teräshallin rakentamisesta sinun käyttötarkoitukseesi.

Meiltä itsekantavat teräshallit edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen

Kaarirakenteen teräshalli soveltuu lähes kaikkialle, missä tarvitaan kestävää säänsuojaa: minne tahansa ja mille toimialalle tahansa. Teräshallejamme käytetään  muun muassa maa- ja metsätalouden tarpeissa kone-, varasto- ja tuotantotiloina, infra- ja kaivosalan yrityksissä ja koneurakoitsijoilla kiviaines- ja kalustovarastoina sekä huoltohalleina. Myös kiertotalousalan yritykset käyttävät teräshallejamme erilaisten jätteiden käsittelyssä ja varastoinnissa.

 Hallien käyttökohteet ovat lähestulkoon rajattomat, sillä ne ovat erittäin hyvin muunneltavissa. Tutustu tällä sivulla hallien käyttömahdollisuuksiin tarkemmin ja kysy sopivaa toteutusta itsellesi!

Teräshallien hyödyt

Muuntautumiskyvyn lisäksi teräshalliemme ehdoton hyöty on niiden kustannustehokkuus ja rakentamisen vaivattomuus tilaajalle. Nopea halliratkaisumme valmistuu ripeimmillään jopa muutamassa päivässä. Toteutuksen ja toimituksen voi räätälöidä tarpeidesi mukaan, sillä toteutamme teräshallimme aina asiakkaan käyttötarpeen mukaisesti. Tällöin rakennus kestää käyttöä ja aikaa suunnitellussa tarpeessa.

 Valtteja Kaarirakenteen hallirakentamisessa ovat myös betoniset perustuselementit, sillä samalla perustuksella pystytään hoitamaan sekä rakennuksen perustaminen että mahdollisesti tarvittava paineseinä. Paineseinällä on merkittävä rooli varsinkin kiviaines- ja hiekkavaraston, hakevaraston tai jätteenkäsittelyn toiminnassa ja kestävyydessä.

Itsekantavan teräsrakenteemme ansiosta pilarit, palkit ja ristikkorakenteet eivät ole esteenä hallin toiminnoille. Teräshallin koko tila on vapaasti käytössä, mikä helpottaa niin suurien koneiden käyttöä kuin kipattavan materiaalin käsittelyä.

Perustuselementit ja avoin korkea tila tekevät teräskaarihalleistamme monikäyttöisiä myös silloin, kun rakennuksen käyttötarkoitus muuttuu esim. kone- ja huoltohallista maa-ainesvarastoksi.

 Teräshalleihin on mahdollista tilata täydentäviä ratkaisuja. Kaarihallien toimintaa monipuolistavia ratkaisuja ovat lämmityslaitteet sekä toimisto- ja sosiaalitiloiksi muuntuvat moduulikontit. Meiltä saat myös nykyaikaisten led-valaistusratkaisujen lisäksi kokonaisvaltaisen sähköistyksen teräshalliisi. Tutustu mahdollisuuksiin tarkemmin Oheistuotteet-sivulla.

Avaimet käteen tai pelkkä kaarien asennus – sinä valitset

Valitse avaimet käteen -toimitus tai pelkkä teräskaarien asennus valmiiden perustusten päälle. Toimitamme itsekantavia kaarihalleja luotettavasti kaikkialle Suomeen. Hoidamme joustavasti sekä hallin suunnittelun että toteutuksen – tarpeesi mukaan. Lue lisää teräshallien rakentamisesta.

Teräshallin käyttökohteita

  •       Maa- ja metsätalous
  •       Kausisäilytys
  •       Bioenergia
  •       Teollisuus
  •       Maanrakennus
  •       Ilmailu
  •       Oheistuotteet (moduulit)

Kyseisissä käyttökohteissa teräskaarihalli voi toimia monessa tarkoituksessa, esimerkiksi hakevarastona, konehallina, varastohallina tai erilaisten karjatilojen tuotantohalleina.

 Teräshallejamme toimitetaan myös kondenssisuojattuina sekä lämpöeristettyinä. Millainen kohde ja tarve juuri teillä olisi? Ota yhteyttä, niin suunnittelemme mielellämme juuri teille sopivan ratkaisun. Tarjoamme suunnitelmien pohjalta teräshalliratkaisuamme ja voimme jatkaa projektin etenemisen parissa. Kun saatte meiltä tarpeenne mukaisen tarjouksen, voitte olla varmoja, että hintalupauksemme pitää!

Teräshalli suojaa ja kestää

Kaarirakenteen teräksestä tehdyt kaarihallit tehdään kirjaimellisesti teräksenlujiksi –  vieläpä varsin nopeasti ja edullisesti.

Teräshallin tilaaminen on helppoa asiakkaalle, sillä meiltä onnistuu täyden palvelun toteutus suunnittelusta rakentamiseen yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan.

 Kun tilaat hallin meiltä, voit luottaa sen kestävän ja toimivan siinä käyttötarkoituksessa, johon olet sen tilannutkin. Käytämme valmistuksessa materiaaleja ja työtapoja, jotka takaavat erinomaisen lopputuloksen.

 Monet asiakkaamme ympäri Suomen ovat luottaneet halleihimme – toivotamme myös teidät lämpimästi tervetulleeksi asiakaskuntaamme!

Teräshallin hinta koostuu monesta tekijästä

Teemme kaikki teräshallit avaimet käteen -periaatteella juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Näin ollen teräshallin tarkkaa hintaa on valitettavasti mahdotonta sanoa etukäteen. Jokaisella meillä on erilaiset tarpeet hallin suhteen ja esimerkiksi maasto, johon halli rakennetaan, on aina uniikki. Olemme kuitenkin kirjoittaneet artikkelin, josta saat lisätietoja aiheesta: Mistä teräshallin hinta muodostuu?

Ota yhteyttä

VERKKOLASKUT (ensisijainen)

Kaarirakenne Oy
Y-tunnus: 2639419-1
Verkkolaskuosoite: 003726394191
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126

PAPERILASKUT

Kaarirakenne Oy
26394191
PL100
80020 Kollektor Scan

TIETOSUOJASELOSTE