KAARIRAKENTEEN

TERÄSHALLIT LIIKETOIMINNAN TARPEISIIN

KESTÄVÄT TERÄSHALLIT TURVAAVAT LIIKETOIMINTAA

Teräshallit sopivat satamiin, sahoille, energiantuotantoon, maatalouteen ja moneen muuhun käyttöön. Pohjoisen ilmastossa toimiva yhteiskunta tarvitsee kestävät teräshalliratkaisut lunta, jäätä, tuulta ja kosteutta vastaan. Kun säilytämme sivutuotteinakin syntyvät materiaalit ja raaka-aineet huolellisesti, voimme kierrättää ja hyödyntää kaiken. Silloin toimimme vastuullisesti, tuhlaamatta, myös tulevia sukupolvia ajatellen.

Teräshallissa on tehty vuosikymmenten investointi kerralla.

MITÄ HYÖTYJÄ TERÄSHALLIT TARJOAVAT?

Muuntautumiskyvyn lisäksi teräshallin ehdottomia etuja ovat rakentamisen vaivattomuus tilaajalle sekä teräshallin kustannustehokkuus. Nopeat halliratkaisumme valmistuvat ripeimmillään jopa muutamassa päivässä. Toteutus ja toimitus on mahdollista räätälöidään aina asiakkaamme käyttötarpeiden mukaan, jolloin halli kestää käyttöä ja aikaa.

Valttina Kaarirakenteen hallirakentamisessa ovat myös betoniset perustuselementit: samalla perustuksella pystytään hoitamaan sekä rakennuksen perustaminen että mahdollisesti tarvittava paineseinä. Paineseinällä on merkittävä rooli varsinkin kiviaines- ja hiekkavaraston, hakevaraston tai jätteenkäsittelyn toiminnassa sekä kestävyydessä.
Itsekantavan teräsrakenteemme ansiosta pilarit, palkit ja ristikkorakenteet eivät ole esteenä teräshallin toiminnoille. Teräshallin avoin, korkea tila on vapaasti käytössä, mikä puolestaan helpottaa niin suurien koneiden käyttöä kuin kipattavan materiaalin käsittelyä. Tämä lisää teräshalleillemme monikäyttöisyyttä myös rakennuksen käyttötarkoituksen muuttuessa vaikkapa kone- ja huoltohallista maa-ainesvarastoksi.

Teräshallit liiketoiminnassa

Teräshalli toimii hyvin niin huolto-, pesu-, tai vaikka kausisäilytystilana. Suunnittelemme aina juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin toimivat tilat, aina ovista alkaen.

Teollisuuden teräshallit

Teollisuuden suojaavat teräshallit soveltuvat hyvin satamiin ja sahoille, energiantuotantoon tai kiertotalouden tarpeisiin. Nopeat ja kestävät teräshalliratkaisut, avaimet käteen -pakettina rakennusluvista ovennuppiin.

Tarpeesi mukainen teräshalli

Teräksestä on moneksi. Tarvitpa sitten tuotantotiloja tai suojaa kaivostoiminnalle, nämä teräshallit kestävät ja skaalautuvat liiketoimintasi tarpeen mukaan. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä paras teräshalliratkaisu.

TERÄSHALLIN HINTA

Teräshallien hinnat eivät koskaan ole kiveen hakattuja – toimitussisältö riippuu aina tilaajan tarpeesta ja siihen räätälöidyistä halliratkaisuista, joista teräshallin koko on hinnoittelun oleellinen tekijä. Jos verrataan toimitussisällöiltään täysin samanlaisia hallihankkeita, esimerkiksi 100 m² ja 1000 m² halleja, suuremmassa rakennuksessa kokonaiskustannukset ovat automaattisesti suurempia, mutta niiden neliöhinta on huomattavasti pienempi. Teräshallin hintaan kuuluu aina toimitussisällöstä riippumatta rakennuslupapiirustukset, rakennesuunnitelmat ja muut viranomaisten vaatimat selvitykset sekä asennus. Luovutusvaiheessa asiakkaalle toimitetaan luovutusdokumentit ja huoltokirja. Teemme siis työn avaimet käteen -periaatteella.

TERÄSHALLIN HINTAAN VAIKUTTAVIA TEKIJÖITÄ

  •       Rakennuslupa

  •       Maanrakennus ja pohjatyöt

  •       Perustukset

  •       Teräshallin väri

  •       Teräshalli päädyillä tai ilman

  •       Lämmöneristys

  •       Ovet

  •       Talotekniikkajärjestelmät; lämpö, vesi, ilmastointi, sähkö

  •       Rahti

  •       Lisäpalvelut, kuten vastaavan työnjohtajan ja/tai pääsuunnittelijan palvelu

Yllä olevaan listaan vaikutusvalta on asiakkaalla. Koska toimitussisältö on aina asiakkaasta riippuvainen, teräshalli sopii sekä pienempään että suurempaan budjettiin.

TERÄSHALLIEN KUSTANNUSTEHOKKUUS

Teräshallien kustannustehokkuus – mitä se tarkoittaa käytännössä? Kyseessä on yhdistelmä erilaisia tekijöitä, joten se määritellään tapauskohtaisesti. Teräshallit suunnitellaan kestämään sekä käyttöä että aikaa. Rakenneratkaisut ja toimitussisältö luodaan aina tilaajan tarpeen mukaan, jolloin teräshalliin ei tule ylimääräisiä ominaisuuksia, mutta käyttötarpeen muuttuessa halliin voidaan tehdä muokkauksia, lämpöeristyksiä ja laajennuksia.

Meillä annettu hinta sisältää aina kaiken palvelun rahdista, rakennusluvista, maanrakennuksesta ja asennuksesta lähtien – ilman pikkupränttiä. Teräshalli nopeasti ja helposti: rakennusaika on muutamasta päivästä pariin viikkoon, eli aikaa ei tuhlata! Koko hallin sisätila on vapaasti käytettävissä, sillä sisällä ei ole rakenteita. Myös hallin perustukset, betonielementit, toimivat paineseinänä, mikäli sellaisille on tarvetta.

TUOTTEET TERÄSHALLIEN MONIPUOLISTAMISTA VARTEN

Teräshalleihin on mahdollista tilata täydentäviä ja tilojen toimintaa monipuolistavia ratkaisuja, esimerkiksi lämmityslaitteet tai muunneltavat moduulikontit toimisto- ja sosiaalitiloiksi. Meiltä saat myös nykyaikaisten led-valaistusratkaisujen lisäksi kokonaisvaltaisen sähköistyksen teräshalliisi.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA TERÄSHALLEISTA

Teräshalli on kestävä ratkaisu

Ratkaisukeskeisesti alusta lähtien

“Hallin tuli olla taloudellinen ja nopea rakentaa, jotta saisimme massat viranomaisen pyynnöstä paikoilleen. Kaarirakenteen kanssa ei ollut mitään ongelmia. Pystytysvaiheesta viimeistelyyn asti todella helppoa ja nopeaa.”
Ali Lintula, Suomen Erityisjäte Oy

Täsmälleen kuten sovittiin

“Ajattelin, että Kaarirakenteen lupaus kolmessa päivässä pystyyn oli joku vitsi. Mutta ei, siinä se sitten oli. Meillä oli tosi tiukka aikataulu. Isoin juttu meille oli ehdottomasti se, että halli nousi täsmälleen silloin kun oli sovittukin.”
Ville Haapasalo, Puumalan Hatsapuri oy

Ota yhteyttä

VERKKOLASKUT (ensisijainen)

Kaarirakenne Oy
Y-tunnus: 2639419-1
Verkkolaskuosoite: 003726394191
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126

PAPERILASKUT

Kaarirakenne Oy
26394191
PL100
80020 Kollektor Scan

TIETOSUOJASELOSTE