Kaarirakenne – Teräksenlujaa suojaa nopeasti

Kaarihalli on energiatehokas.

Miksi teräskaarihalli?

Kaarirakenteen itsekantavat teräshallit ovat viime vuosina singahtaneet suosion huipulle. Se ei ole ihme, sillä kehittelyn tuloksena on syntynyt kestävä rakenne, jolla saadaan teräksenlujaa suojaa nopeasti monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Jokainen hallin rakentamisessa käytetty työvaihe takaa huippulaatua ja kestävyyttä. Teräskaarirakenne kantaa itsensä ja lumikuormansa ilman normaalisti vaadittavia lisärakenteita, mikä takaa hallin kaiken sisätilan hyötykäyttöön. Kaareva muoto ja teräs materiaalina on kustannustehokas rakennustapa – puhumattakaan hallin elinkaaresta.

Kaarirakenteen ratkaisu sinua kuunnellen

Teräshallien toimitussisältö riippuu aina tilaajasta – toteutamme siis juuri sinulle sopivan kaarihallin sellaisena kuin haluat. Hallin pituus on vapaasti määriteltävissä ja korkeus määräytyy perustuksen korkeuden ja hallin leveyden mukaan. Toimitussisältö riippuu asiakkaan tarpeesta: halli päädyillä vai ilman, ovilla vai ilman, lämpimänä vai kylmänä, värillisenä vai sinkittynä ja niin edelleen, mitä asiakas ikinä tarvitseekaan.

Ovet ja ikkuna-aukot tehdään toiveen mukaan. Vaihtoehtoja oville löytyy jokaiseen makuun: nosto-, taite-, käynti-, pressu- ja liuskaverho-ovi.

Lämmöneristys ja kondenssisuojaus tehdään ruiskuttamalla kaarihallin sisäpintaan tilaajalle riittävä kerros polyuretaania. Perustukset eristetään polyuretaanilevyillä, jotka suojataan vanerilevyillä. Uretaanin pinnoitus tapahtuu ohutrappauksella, joka antaa eristeelle pintaluokan ja viimeistelee lopputuloksen. Ohutrappauslaasti on käytössä ainoastaan silloin, kun kyse on lämpöeristyksestä. Kondenssisuojaustapauksissa ohutrappauslaastia ei käytetä. Ohutrappauslaastin voi myös maalata.

Monipuolinen kaarihalli

Kilpailukykyämme edistää teräshallien soveltuminen lähes mihin käyttöön tahansa. Kaarirakenteen toimittamia teräshalleja voi nähdä ympäri Suomea milloin missäkin käytössä. Hallit soveltuvat erinomaisesti muun muassa konehalliksi, kausisäilytyshalliksi, lantalaksi, pihatoksi, laakasiilon katteeksi, polttoaineen varastohalliksi, viljavarastohalliksi ja niin edelleen, vain mielikuvitus on rajana. Olemme toimittaneet useita kaarihalleja myös teollisuuden erilaisiin käyttökohteisiin, kuten kiviainesvarastoiksi. Lisätietoja saat myyjiltämme, jotka auttavat sinua mielellään asiassa kuin asiassa ja vastaavat kysymyksiisi.

Nopeus on valttia

Nopean rakennustapamme ansiosta suurenkaan kaarihallin pystyttäminen ei vaadi työaikaa paria viikkoa enempää. Teräs tuodaan työmaalle rullissa ja katteen teräsosat profiloidaan työmaalla kantavaksi teräsrakenteeksi, minkä jälkeen kaaret konesaumataan kiinni toisiinsa. Näin ollen voidaankin sanoa, että teräshallin pystyttäminen on tasaisessa suhteessa sujuvia prosesseja ja tarkkaa käsityötä.

Rakentamistapamme mahdollistaa mainiosti myös talvirakentamisen. Useimmilla asiakkaillamme on talviaikaan hiljaisempaa, joten rakentaminen on jopa suotuisampaa talvella. Näin teräskaarihalli on täydessä lyönnissä vastaanottamaan kesäkauden askareet. 

Moduulitiloilla lisämukavuutta

Mikäli haaveissasi on saada kaarihallin yhteyteen esimerkiksi toimistotilaa, vessa tai jopa sauna, autamme sinua. Suunnittelemme ja toteutamme tarpeenmukaisen moduulitilan, joka tuodaan paikan päälle täysin valmiina, halutessasi jopa huonekaluineen. Ja aivan kuten teräshalleissakin, toimitus tapahtuu asiakkaan toiveiden mukaan, helposti ja kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä

VERKKOLASKUT (ensisijainen)

Kaarirakenne Oy
Y-tunnus: 2639419-1
Verkkolaskuosoite: 003726394191
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126

PAPERILASKUT

Kaarirakenne Oy
26394191
PL100
80020 Kollektor Scan

TIETOSUOJASELOSTE