Liiketoiminnan tueksi Kaarirakenteelta laadukas 

Teollisuushalli

Teräksinen Teollisuushalli on vastuullisuutta

Teollisuushalli nimensä mukaisesti teollisuuden tarpeisiin. Teollisuushallit myös satamiin ja sahoille, energiantuotantoon tai kiertotalouden tarpeisiin. Pohjoisen ilmastossa toimiva yhteiskunta tarvitsee kestävät ratkaisut lunta, jäätä, tuulta ja kosteutta vastaan. Kun säilytämme sivutuotteinakin syntyvät materiaalit ja raaka-aineet huolellisesti, voimme kierrättää ja hyödyntää kaiken. Silloin toimimme vastuullisesti, tuhlaamatta, myös tulevia sukupolvia ajatellen.

Huoltohallit

Huoltotilat, pesutilat, kausisäilytys. Koneiden kunnossapito on kestävän toiminnan perusta. Suunnitellaan yhdessä toimivat tilat, ovet ja tekniset ratkaisut kaluston ylläpitoon.

Varastointi

Elektroniikkaromua, raaka-aineita, kalustoa. Kerro tarpeesi ja jätä työ meille. Nopeat ja kestävät ratkaisut avaimet käteen, rakennuslupien hakemisesta viimeiseen ovennuppiin saakka.

Tuotantotilat

Tarvitsetko teollisuuteen tuotantotilat? Kuuntelemme tarpeesi ja toiveesi ja toteutamme käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivat, turvalliset ja kestävät tilat sinulle huolettomalla tavalla.

Teollisuushalli Kiertotalousyrityksille

Raaka-aineen ja kierrätysmateriaalin varastointi ja käsittely sujuu asianmukaisesti kuivassa ja kestävässä teräshallissa. Itsekantavan rakenteen ansiosta halleissamme ei ole pilareita tai tilaa vieviä tukirakenteita, jotka estäisivät esimerkiksi koneiden työskentelyä. Kerro toiminnastasi, ja suunnitellaan yhdessä tarvitsemasi tekniset ratkaisut.

Halli Vastuulliseen kaivostoimintaan

Kaivostoiminta on erityisen herkkä toimiala, jossa on huolehdittava maa-ainesten ja jätteiden oikeanlaisesta säilytyksestä ja käsittelystä asianmukaisesti ja varmasti. Teollisuusallimme betoniperustus on erityisesti suunniteltu varastoitavan materiaalin vastuulliseen ja kestävään säilytykseen. Meiltä saat myös kaivostyössä tarvittaville koneille ja kalustolle asianmukaiset huoltohallit.

Teollisuushalli Vastuulliseen kaivostoimintaan

Kaivostoiminta on erityisen herkkä toimiala, jossa on huolehdittava maa-ainesten ja jätteiden oikeanlaisesta säilytyksestä ja käsittelystä asianmukaisesti ja varmasti. Teollisuushallimme betoniperustus on erityisesti suunniteltu varastoitavan materiaalin vastuulliseen ja kestävään säilytykseen. Meiltä saat myös kaivostyössä tarvittaville koneille ja kalustolle asianmukaiset huoltohallit.

Tuotantotilat teollisuushalliin

Jotta tuotantoprosessi sujuisi mahdollisimman jouhevasti, tulee tuotannon tapahtua tiloissa, jotka vastaavat käyttötarkoitusta ja päivittäisiä tarpeita. Suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi tuotantoprosessia parhaiten tukevat tilat toiveitasi kuunnellen. Otamme tilojen suunnittelussa huomioon toimialasi erityispiirteet, turvallisuuskysymykset sekä työntekijöiden viihtyvyyden. Teollisuushallista saadaan räätälöityä liiketoimea tukeva tuotantotila.

Teollisuushalli KVR-urakkana

Ammattitaitoisen kokonaisvastuurakentajan kanssa kanssa teollisuushalli -projektin langat pysyvät yksissä käsissä. KVR-urakassa rakennusprojektista vastaa yksi kokenut ammattilainen, eikä ostaja joudu menettämään hermoja selvitellessään tietokatkoksia eri toimijoiden välillä tai koittaessaan pysyä kärryillä työmaan tapahtumista. KVR-urakassa ostaja voi myös luottaa siihen, että valmiin teräshallin avaimet luovutetaan hänelle käteen juuri sovittuna päivänä. 

Teollisuushalli KVR-urakkana

Ammattitaitoisen kokonaisvastuurakentajan kanssa kanssa teollisuushalli -projektin langat pysyvät yksissä käsissä. KVR-urakassa rakennusprojektista vastaa yksi kokenut ammattilainen, eikä ostaja joudu menettämään hermoja selvitellessään tietokatkoksia eri toimijoiden välillä tai koittaessaan pysyä kärryillä työmaan tapahtumista. KVR-urakassa ostaja voi myös luottaa siihen, että valmiin teräshallin avaimet luovutetaan hänelle käteen juuri sovittuna päivänä. 

Teollisuushalli rakentuu nopeasti

Nauti ammattimiesten työn seuraamisesta tohvelit jalassa ja kahvikuppi kädessä, tilaa avaimet käteen -pakettimme ja katsele työtä keinutuolista, jonka saat kaupan päälle. Takaamme, ettet pety – etkä pitkästy.

Katso vasemmalta video, miten teräshallin pystytys sujuu asiakkaan näkökulmasta.

Teollisuushallin hinta

Teollisuushallin hinta koostuu monesta tekijästä. Hintaan vaikuttaa luonnollisesti teollisuushallin koko ja sijainti sekä toimitussisältö.

Hintaan vaikuttavia tekijöitä on kuitenkin myös hallin varustelutaso sekä käyttötarkoitus. Päädytön teräshalli ilman lattiaa tai vaikka valaistusta on edullisempi kuin puolittain toimistoksi rakennettu eristetty teollisuushalli johon on vedetty vesijohdot jne. Kaarirakenne on kumppanisi teräksisten teollisuushallien toimittajana.

Hanki teräshalliisi lisävarusteita

Tarjoamme kattavat lisäratkaisut teräshallien varusteluun. Kontti- ja moduulitiloilla, monipuolisilla lämmitys- ja valaistusratkaisuilla sekä LVIS-toteuksilla räätälöimme teollisuushallista juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin sopivan tilan.

{

Elektroniikan kierrätys toimivissa tiloissa

”Kaarirakenteen hallissa on ominaisuuksia, jotka pitkässä juoksussa palvelee meitä. Se kestää hiukan osumiakin, ja antaa parempaa turvaa ulkopuolisia vierailijoita varten, kun on tuollainen vahva betonisokkeli. Ei tulla ihan ruuvaamalla läpi siitä seinästä. Jos vertaa vaikka telttahalleihin tai peltihalleihin, kun meidän alalla siellä voi olla jotain suhteellisen arvokastakin, tämä halli antaa paremman suojan sellaisia vastaan.”

Harri Niukkanen, Tramel oy, Lahti

ota yhteyttä