Ville Vinnikainen, Vihannes Vinnikainen oy

Kokemuksia Kaarirakenne.

Maanviljelijä Ville Vinnikainen sai tilalleen elokuussa 2019 noin 500-neliöisen hakevaraston Forssaan.

Ville ja hänen vaimonsa Virpi omistavat vihannestilan, ja tontille tarvittiin säilytystilaa hakkeelle. Ville päätyi Kaarirakenteen toimittamaan kaarihalliin, sillä rakennustapa tuntui helpolta, eikä omalle työpanokselle hallihankkeessa ollut tarvetta.

 “Ei siinä oikeastaan edes yllättänyt mikään, halli oli sellainen kuin olin ajatellutkin. Pystytys, niin kuin kaikki muukin, sujui hyvin”, Ville tuumaa. “Sokkelit tuli Kaarirakenteen toimittamana, mutta ne me asensimme itse. Nekin saatiin turvallisesti paikalleen.”

Ville on tyytyväinen myös hallihankkeen onnistumiseen. “Hallihanke onnistui mielestäni hyvin. Asentajat tulivat sovittuna päivänä ja aikataulu piti. Saatiin halli valmiiksi ovia myöten luvatussa ajassa. Kaikki oli juuri niin kuin oli sovittu”, Ville kertoo. Hän sanoo myös olevansa tyytyväinen siihen kohteluun, jota hallihankkeen aikana sai. “Yhteyttä pidettiin ja tietoa tuli tarpeeksi. Kaikki oli selvää.”

Hakevarastona toimivassa hallissa ei Villen mukaan tule joka päivä käytyä, mutta halli hoitaa hommansa hienosti. “Käyttötarkoitukseensa se on hyvä. Juuri sopiva siihen tarkoitukseen, mitä pitikin.” Hallissa mahtuu hienosti käymään esimerkiksi traktorilla. “Halli on sellainen, mitä halusinkin, ja vastaa sille määrättyä käyttökohdetta. Kaarirakenne osasi olla ratkaisu minun tarpeeseeni”, Ville toteaa.

Ota yhteyttä

VERKKOLASKUT (ensisijainen)

Kaarirakenne Oy
Y-tunnus: 2639419-1
Verkkolaskuosoite: 003726394191
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126

PAPERILASKUT

Kaarirakenne Oy
26394191
PL100
80020 Kollektor Scan

TIETOSUOJASELOSTE