Mistä konehallin hinta muodostuu?

helmi 17, 2021

Kun puhutaan konehallin rakentamisesta, useimmilla astuu ensimmäisenä mieleen ehkä perinteisin ja edullisin (sekä hitain) vaihtoehto: punainen, puinen, eristämätön ja omista materiaaleista ehdottomasti itse tehty! Mutta miltä kuulostaisi, jos konehalli olisikin tehty teräksestä, väri sopeutettu miljöön muihin rakennuksiin ja se olisi rakennettu valonnopealla aikataululla?

 

KONEHALLIN HINTAAN VAIKUTTAVIA TEKIJÖITÄ:

  1.       Hallin tarkoitus – tarvitaanko vain säilytystilaa, vai kenties tilaa myös huoltotöille?
  2.       Hallin koko – tällä on oleellinen merkitys, jos haluat kilpailuttaa esimerkiksi neliöhintoja.
  3.       Hallin ominaisuudet – lämmin, puolilämmin vai kylmä? Millaiset talotekniikkajärjestelmät ovat tarpeen? Pärjätäänkö pressuovella vai tarvitaanko kenties sekä nosto- että käyntiovi? Minkä värinen konehalli istuisi ympäristöön parhaiten?
  4.       Työ – materiaalit, niiden kuljetus ja asennus vaikuttavat jokainen omalta osaltaan konehallin lopulliseen hintaan. Huomioi kuitenkin kokonaisuus: kun ostat hallisi asennettuna, vältyt itse suurelta urakalta, ja halli valmistuu perustuksista vesikattoon asti käden käänteessä.

 

ISOT KONEET SÄÄLTÄ SUOJAAN

 Uusien koneiden ja muiden investointien tekeminen pistää aina miettimään, kuinka kaikki olisi turvallista säilyttää ja pitää huollettuna. Tähän teräs on turvallinen vaihtoehto. Teräskaarihalli ei pidä sisällään minkäänlaisia tukirakenteita, ja koneiden säilytystä ajatellen se on mitä mainioin ratkaisu. Se on myös turvallisempi vaihtoehto itsetehdylle konehallille, sillä se suunnitellaan ja lasketaan kestämään tarvittava kuormitus. Saat siis konehallin omistajana pyyhkäistä hikikarpalot otsalta, koska syytä huoleen ei kestämisen suhteen ole!

 

KONEHALLIN KUSTANNUKSISTA

 Kun konehallien suhteen tehdään hintavertailuja, on sanomattakin selvää, minkä vaihtoehdon kustannukset ovat alhaisimmat. Jollei laske omalle työlle ja materiaaleille hintaa, on tähän verrattuna muiden vaihtoehtojen kilpailuttaminen mahdotonta. Omalle työlle ei pysty, eikä varmasti kukaan haluakaan, kilpailla.

 

KONEHALLI KAARIRAKENTEELTA – NOPEASTI JA HUOLELLISESTI

 Voit luottaa konehalliisi kuin kallioon! Kuten edellä jo mainittiinkin, jokainen teräshalli suunnitellaan ja lasketaan erikseen kestämään alueen lumi- ja tuulikuormat. Tämä, jos mikä, takaa turvallista suojaa. Konehallin ostajana hyödyt rehellisestä palvelusta, nopeasti ja huolellisesti tehdystä asennustyötä sekä ehdottomasta helppoudesta.

Muista konehallien hintoja vertaillessasi, että meillä Kaarirakenteella asennus kuuluu aina hintaan!

ota yhteyttä