Kaarirakenteen teräshalli on kaivos- ja maanrakennusalan ykkösvalinta – tervetuloa FinnMateria-messupisteellemme!

Teollisuushalli.

Kaarirakenne on mukana FinnMateria-erikoismessuilla messukeskus Paviljongissa Jyväskylässä 25.–27.10.2022 osastolla B-390. FinnMateria kokoaa yhteen Pohjoismaiden kaivosteollisuuden, maarakentamisen, metallinjalostuksen, kiviainesteollisuuden ja kiertotalouden toimijat. Tervetuloa messupisteellemme tutustumaan vastuulliseen ja poikkeuksellisen helppoon hallirakentamiseen!

Räätälöidyt halliratkaisut kaivosalalle ja maanrakennukseen

Kaarirakenne on kotimainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kestäviä teräshalleja helposti KVR-urakkana ja aina aikataulussa. “FinnMateria-messuilla haluamme esitellä täysin uudenlaista rakentamisen tapaa. Tuomme helpommat rakennusprojektit myös kaivos- ja maanrakennusalan saataville”, sanoo Kaarirakenteen toimitusjohtaja Jere Kujanpää. Kaarirakenteen hallit optimoidaan aina käyttötarkoitustaan varten, joten ne kestävät kovaa käyttöä vuosikymmenet eteenpäin.

Teräshalli sopii koneiden huoltohalliksi sekä laitteiston ja maa-ainesten varastointiin. Koneiden huoltohallissa laitteet pysyvät lämpiminä energiatehokkaasti ja niiden huoltotoimenpiteet sujuvat turvallisesti ja sujuvasti. Itsekantava kaarirakenne jättää runsaasti tilaa isojenkin koneiden parissa työskentelylle, eikä se säikähdä säiden vaihtelua tai painavaa lumipeitettä.

Kiviaineksen ja maamassojen säilytykseen sopii lämmittämätön varastohalli. Teräshalliemme betoniset perustuselementit on varta vasten suunniteltu muodostamaan lujan paineseinän, jota vasten voi varastoida raskaitakin materiaaleja pitkäkestoisesti.

Tästä videosta pääset katsomaan tyytyväisen asiakkaamme kokemuksen helposta halliprojektista, jossa maanrakennuksen materiaalit saatiin talvelta suojaan helposti ja ripeässä aikataulussa. Kaarirakenteen teräshalli on aina valmis sinä päivänä kuin on sovittukin.

Teräshalli helposti ja luotettavasti – tavataan FinnMateria-messuilla!

Kaarirakenne on vastuullinen toimija niin asiakkaidensa suuntaan kuin tuotteensa puolesta. “Pidämme aina sen, mitä lupaamme”, Kujanpää kertoo. Asiakkaan näkökulmasta tämä tarkoittaa, että sovituista aikatauluista pidetään aina kiinni eikä asiakkaan tarvitse käyttää aikaa projektin hallinnointiin, kuten lupaprosesseihin ja muuhun papereiden pyörittelyyn.

Luotettavuus näkyy myös tuotteessa, lujassa teräshallissa. Tilava ja energiatehokas halli kestää kovaa käyttöä sekä pohjolan kelejä pitkälle tulevaisuuteen. Kestävyys perustuu paitsi tarkkoihin laskelmiin myös hallin käyttötarkoitukseen. “Teräshalli on rakenteeltaan simppeli, ja optimoimme sen aina käyttötarkoituksensa mukaiseksi”, Kujanpää sanoo.

Mihin käyttöön yrityksessänne tarvitaan teräshallia? Tervetuloa keskustelemaan helposta KVR-urakoinnista ja hallien ominaisuuksista 25.–27.10.2022 Kaarirakenteen FinnMateria-messupisteelle osastolle B-390!

Ota yhteyttä

VERKKOLASKUT (ensisijainen)

Kaarirakenne Oy
Y-tunnus: 2639419-1
Verkkolaskuosoite: 003726394191
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126

PAPERILASKUT

Kaarirakenne Oy
26394191
PL100
80020 Kollektor Scan

TIETOSUOJASELOSTE