Kaarirakenne osti osakkuuden IntLog Oy:stä

Kaarirakenteen ja moduulitiloja tuottavan IntLog Oy:n yhteistyö syveni kesällä 2021, kun Kaarirakenne osti osuuden IntLogista. Uutinen on tervetullut molempien yritysten asiakkaille, sillä yhteistyön ansiosta kumpainenkin yritys pystyy tuottamaan yhä laajempia palveluita asiakkailleen ja tarjoamaan sekä teräshalli- että moduulitiloja lähes samasta tuotannosta. 

Teräshalli- ja moduulitilayritysten toisiaan täydentävää yhteistyötä

Kaarirakenteen ja IntLog Oy:n yhteistyö alkoi vuonna 2016, kun Kaarirakenne ensimmäisiä kertoja täydensi palveluitaan ostamalla IntLogin moduulitiloja ja myymällä niitä asiakkailleen osana kokonaisvaltaista hallitoimitusta. Nopeasti kasvavana yrityksenä Kaarirakenne huomasi, että palveluille riitti kysyntää. 

Yritykset totesivat yhteistyön myötä, että heillä on samankaltaisia ja jopa samoja asiakkaita, joilla on tarve sekä halli- että moduulitiloille. Kesällä 2021 Kaarirakenne laajeni ostaessaan osuuden IntLog Oy:stä, ja molemmat yritykset kuvaavat yhteistyön syvenemisen mahdollistavan entistä paremman palvelun ja tarkemmin räätälöityjen ratkaisujen tarjoamisen.

IntLog Oy on kotimainen yritys, joka tuottaa kontteja ja siirrettäviä tilamoduuleja monipuolisilla käyttömahdollisuuksilla ja tarjoaa myös niiden kattavat asennus-, huolto-, tarkastus- ja korjauspalvelut. Kaarirakenteen kokemuksen mukaan erityisesti useat teollisuusalan asiakkaat tarvitsevat uusissa hallihankkeissaan myös toimistotiloja tai esimerkiksi suihkulla ja wc:llä varustettuja sosiaalitiloja. Intlog toteuttaa lisäksi opetus- ja koulutustiloja – ja asiakkaan tarpeen mukaan myös esimerkiksi saunatilojen erikoistoimitukset onnistuvat. 

Innovatiivisia uusien toimintamallien ja tuotteiden edelläkävijöitä

Kaarirakennetta ja IntLogia yhdistää uusien toimintamallien ja tuotteiden rohkea eteenpäin vienti, ja yhdessä yritykset pystyvät vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin entistä paremmin. Molemmat yritykset ovat tunnettuja kotimaisuudesta ja laadusta, josta kertovat mm. Avainlippu-merkit ja kotimainen valmistus, laatujärjestelmät sekä ISO 9001- ja 14001 -standardit. 

Tiivistynyt yhteistyö tuottaa molempien yritysten asiakkaille entistä parempaa palvelua: yhä monipuolisempia, tarpeisiin räätälöityjä ja kustannustehokkaita kokonaisuuksia. IntLogin toimitusjohtaja Jukka Pietilä näkee myös mahdollisuuden “avaimet käteen” -tyyppisiin palvelukokonaisuuksiin. Kaarirakenteen toimitusjohtaja Jere Kujanpää komppaa Pietilää. “On luontevaa, että kaksi samankaltaisella ajatusmaailmalla sekä toisiaan tukevilla tuotteilla varustettua alansa ammattilaista yhdistää voimavaroja niin tuotteiden, valmiiksi luotujen palveluiden kuin myynnin, markkinoinnin ja suunnittelunkin suhteen”, Kujanpää toteaa.

Ota yhteyttä

VERKKOLASKUT (ensisijainen)

Kaarirakenne Oy
Y-tunnus: 2639419-1
Verkkolaskuosoite: 003726394191
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126

PAPERILASKUT

Kaarirakenne Oy
26394191
PL100
80020 Kollektor Scan

TIETOSUOJASELOSTE