Budjetoi ja suunnittele liiketoimintaa tehostava teräshalli

Hallin suunnittelu vaatii aikaa

Vuodenvaihteessa yritykset budjetoivat vauhdilla seuraavia askeliaan. Kun tulevaisuuteen investoidaan hankkimalla Kaarirakenteen teräshalli, suunniteluapu on lähellä. Hallin suunnitteluoppaassa kerromme, miten koko hallin rakennusprosessi hoituu varmoin ottein alusta loppuun, tontin ja hallin ominaisuuksien valinnasta sopivimman rahoituksen löytymiseen. 

 

Realistinen budjetti pitää varmasti kutinsa 

Realistinen budjetti lasketaan kattamaan koko haluttu toimitussisältö. Haussa voi olla esimerkiksi pelkkä runkopaketti tai kokonaisvaltainen avaimet käteen -toteutus. Eri toimijoiden tarjoukset kannattaa kysyä samalla sisällöllä! Näin ei tule verranneeksi materiaalikasoja käyttövalmiiseen halliin.

Halli maksaa itsensä takaisin, kun suunnittelussa on huomioitu yrityksen kannattavuus ja tulevaisuudennäkymät. Rahoituksessa kannattaakin tutustua ennakoitavaan ja turvalliseen leasingiin, jonka tasainen kuukausierä on helppo kirjata budjettiin ja vähentää verotuksessa. Tiesithän, että Kaarirakenne tarjoaa nykyään leasingia hallimarkkinoilla? Lisää vinkkejä budjetin laatimiseen löytyy oppaastamme.

 

Sopivasta tontista lisäetuja yrityksen arkeen

Hallin tontin tärkeimmät valintakriteerit ovat rakentamiseen soveltuvat sijainti, koko ja maasto. Ympäriltä on hyvä löytyä erilaisia liiketoimintaa tukevia resursseja ja yhteistyökumppaneita. Näin hallin päivittäinen toiminta sujuu helpommin ja säästöjä syntyy esimerkiksi rahtikustannuksissa.

Erilaiset kaavamääräykset voivat rajoittaa tonttien käyttöä. Kannattaa muistaa, että Kaarirakenne selvittää kaavamääräykset ja muut lupa-asiat tarvittaessa asiakkaan puolesta. Oikein valittu tontti tehostaa liiketoimintaa ja antaa kasvumahdollisuuksia!

 

Teräshalli tuo tehoja työskentelyyn ja liiketoimintaan

Yleensä hallia käytetään joko tuotantoon tai materiaalien varastoimiseen. Työskentely sujuu parhaiten, kun toiminnot ja laitteet löytyvät tiloista loogisessa järjestyksessä eri työvaiheiden näkökulmasta. Myös säilytettävän materiaalin määrä ja paino huomioidaan suunnittelussa, joten Kaarirakenteen teräshalli kestää varmasti vuosikymmenet eteenpäin.

Lisäksi on tärkeää miettiä valmiiksi uuden hallin muut liiketoimintaa tukevat ominaisuudet. Työskentely on tehokkainta sopivassa lämpötilassa sekä hyvälaatuisessa ilmassa. Esimerkiksi pölyävät tai kaasuja erittävät materiaalit voivat vaatia tarkkaan suunniteltua  ilmanvaihtoa. 

Tiivistettynä: hallin järkevä suunnittelu lähtee liiketoiminnan tarpeesta. Millainen halli tukee parhaiten yrityksenne liiketoimintaa ja työskentelyä? Kun tulevaisuuden suunnitelmat huomioidaan heti aluksi, tilat mukautuvat myöhemmin myös muutoksiin ja kasvuun. Tähän Kaarirakenne Oy tarjoaa vastauksen rakentamalla räätälöityjä sekä muuntojoustavia hallitiloja aina tarpeen mukaan!

***

Lataa alta hallin suunnitteluopas! Oppaasta löytyvät kaikki tarvittavat tiedot liiketoimintaa palvelevien hallien suunnitteluun: sijainnin valintaan, ominaisuuksiin, hintaan ja budjetointiin sekä rahoitusvaihtoehtoihin.

 

Ota yhteyttä

VERKKOLASKUT (ensisijainen)

Kaarirakenne Oy
Y-tunnus: 2639419-1
Verkkolaskuosoite: 003726394191
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126

PAPERILASKUT

Kaarirakenne Oy
26394191
PL100
80020 Kollektor Scan

TIETOSUOJASELOSTE