Teräshallin rakentajan kannattaa toimia nyt – näin vältyt yllättäviltä kuluilta ja takaat parhaan palvelun

Kaarihalli.

Viimeisen kahden vuoden aikana rakennuttajat ovat saaneet ihmeissään katsoa vierestä, kun raaka-aineiden kustannukset ovat nousseet ennennäkemättömällä tavalla ja tavaran toimitusajat ovat hidastuneet. Siksi rakennuttajien kannattaakin olla nyt ketteriä ja toimia ennemmin tänään kuin huomenna. 

Rakentaminen on iso prosessi

Jokainen elämänsä aikana rakennusprojekteja koordinoinut tietää, että harvoin asiat menevät kuten Strömsössä. Aikataulut ovat usein liian optimistisia ja tavaraa on aina joko liian vähän, se on väärän kokoista tai muuten vaan epäsopivaa. Raaka-aineiden kustannuksissa tinkiminen tai mahdollisten tee-se-itse -työvaiheiden lisääminen osoittautuvat budjetissa pieniksi säästöiksi, mutta stressikäyrässä ja työtunneissa korkeiksi. Usean samanaikaisen toimijan yhteistyö voi aiheuttaa rakennuttajalle epämieluisia yllätyksiä.

Kun päälle vielä lisätään korona-ajan tuoma epävarmuus tavaran hinnasta ja toimitusajoista, voi rakennusprosessista tulla yllättävän haastava. Vielä tänään saatavilla olevat hinnat ja tarvikkeet saattavatkin näyttää huomenna ei-oota. Tästä syystä kannattaakin konsultoida rakennusalan ammattilaisia ja jättää kokonaisuus heidän huolekseen. 

Kotimainen hallitoimittaja, joka tunnetaan ennen kaikkea palvelustaan

Mitä jos kertoisimme, että rakennusprosessi voikin itse asiassa olla huoletonta ja helppoa? Kotimainen Kaarirakenne on vastannut teräksisten kaarihallien rakentamisesta ja toimittamisesta jo vuodesta 2014. Kaarirakenne on tullut tunnetuksi hallitoimittajana, joka ei toimita ainoastaan materiaalia, vaan ennen kaikkea kokonaisvaltaista ja räätälöityä palvelua – jokaisen asiakkaan yksittäisiä toiveita ja tarpeita kuunnellen. 

– Siitä asti kun aloitimme toimintamme, kantava voimamme on ollut avaimet käteen -palvelu, joka varmistaa etteivät rakentaminen ja siihen liittyvät paperityöt jäisi kuormittamaan asiakkaan harteita. Me huolehdimme tarvittaessa koko prosessista, jotta asiakkaan tehtäväksi jää vain tavaroiden kantaminen upouuteen halliin, Kaarirakenteen toimitusjohtaja Jere Kujanpää kertoo. 

Kaarirakenne on toimittanut laadukkaita teräshalleja mm. teollisuus- ja maanrakennusalan yrityksille. Palvelut ovat kehittyneet asiakkaiden tarpeista lähtöisin.  

– Olemme hioneet omat toimintamallimme sellaisiksi, että pystyisimme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, asiantuntijuutta ja ennen kaikkea rakentamisen helppoutta. Kun teemme sopimuksen teräshallin avaimet käteen -paketista, me huolehdimme asiakkaan puolesta kaikista suunnitelmista, sekä itse asennuksesta. Autamme tarvittaessa myös lupaprosessissa ja voimme toteuttaa myös maanrakennustyöt, Kujanpää jatkaa. 

Teräshallia tarvitsevan kannattaa toimia nyt

Pandemia on vaikuttanut koko rakennusalaan, eivätkä Kaarirakenteenkaan tavarantoimittajat ole täysin välttyneet kustannusten nousulta. Kun yhteistyötä tehdään eri tavarantoimittajien kanssa, on selvää että vaikutukset näkyvät jossain määrin materiaalien hinnassa. Asiakkaan ei kuitenkaan tarvitse pelätä yllättäviä kuluja, sillä kokonaiskustannukset lyödään lukkoon ennen urakan aloittamista.

– Kun teemme ratkaisuehdotuksen asiakkaan toiveiden perusteella, kerromme hinnan sekä toimitusajan mikä pitää. Emme lupaa sellaista, jonka takana emme pysty seisomaan, Kujanpää sanoo.

20 vuotta rakennusalalla on opettanut Kujanpäälle, että lähtökohtaisesti kannattaa aina investoida ennemmin kuin myöhemmin. Vielä kaksi vuotta sitten kukaan olisi tuskin pystynyt ennustamaan yllättävää hintojen nousua tai toimitusaikojen pitenemistä. Tämä on osoitus siitä, ettei rakennusala ole turvassa maailmalla tapahtuvilta kriiseiltä.

–  Pitää muistaa, että pandemiasta alkunsa saanut rakennuskustannusten nousu tuskin tulee hetkeen pysähtymään eikä ainakaan laskemaan sille tasolle, jolla se ennen pandemiaa oli. Teräshallin tilaus on tänä vuonna varmasti edullisempi kuin ensi vuonna, toteaa Kujanpää.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää huolettomista halliratkaisuista!

Ota yhteyttä

VERKKOLASKUT (ensisijainen)

Kaarirakenne Oy
Y-tunnus: 2639419-1
Verkkolaskuosoite: 003726394191
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126

PAPERILASKUT

Kaarirakenne Oy
26394191
PL100
80020 Kollektor Scan

TIETOSUOJASELOSTE