Konehallin ostajan opas

Konehalli.

Halliratkaisuista se helpoin valinta

Kun ryhdytään pohtimaan uuden konehallin hankintaa, mieleen tulvii paljon kysymyksiä. Mitenköhän tästä selvitään? Pystytäänkö hankkimaa uusi halli? Mitä kaikkea tällaisessa projektissa pitää oikein ottaa huomioon? 

Konehalli nopeasti avaimet käteen -periaatteella

Hanke vaikuttaa suurelta, mutta Kaarirakenne tarjoaa kysymyksiin selkeät vastaukset. On turhaa ahdistua paperitöiden, rahoituslaskelmien ja aikataulutusten ristipaineessa, kun koko projektin saa ensimmäisestä ajatuksesta viimeiseen ruuviin saakka valmiiksi ammattitaidolla ja ystävällisellä palvelulla. 

Konehalli kannattaa aina kilpailuttaa ja vertailla

Eräs asiakas tarvitsi uuden konehallin palvelemaan omaa tarvettaan. Hän sai Kaarirakenteelta tarjouksen, mutta hankkeen merkityksellisyyden vuoksi päätös ei ollut helppo. Niinpä asiakas kyseli muiltakin firmoilta asiaa ja yllättäen sai puolet halvemman tarjouksen. Innoissaan hän oli tarttumassa siihen, mutta tarkempi tutustuminen osoitti karun totuuden: asiakkaalle oltiin myymässä vain rakenteita. Ovet ja hormit puuttuivat, ja ennen kuin halli seisoisi omalla paikallaan valmiina, konehallin hinta kasvaisi kohisten. 

Helposti KVR-urakkana

Paitsi että tämä tarina on tosi, se osoittaa myös konehallin hankkimisen arvaamattomuuden. Kaarirakenne on asiakkaan apuna alkumetreiltä lähtien, ja hoitaa konehallin avajaisia vaille valmiiksi.  Voit lukea onnistuneista halliprojekteista lisää täältä: https://kaarirakenne.fi/asiakkaiden-kokemuksia/

Jos tällä hetkellä tarvitset liiketoiminnalle uutta konehallia, antaa tämä opas sinulle kaiken tarpeellisen tiedon alkumetreille. Lataa opas ja tutustu helpoimpaan halliprojektiin.

 

Ota yhteyttä

VERKKOLASKUT (ensisijainen)

Kaarirakenne Oy
Y-tunnus: 2639419-1
Verkkolaskuosoite: 003726394191
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126

PAPERILASKUT

Kaarirakenne Oy
26394191
PL100
80020 Kollektor Scan

TIETOSUOJASELOSTE