Konehallin ostajan opas

elo 17, 2021

Elämäsi helpoin valinta

Kun yrittäjä ryhtyy pohtimaan uuden konehallin hankintaa, mieleen tulvii paljon kysymyksiä. Mitenköhän tästä selvitään? Pystynkö hankkimaan uuden hallin? Mitä kaikkea tällaisessa projektissa pitää oikein ottaa huomioon? 

Hanke vaikuttaa suurelta, mutta Kaarirakenne tarjoaa kysymyksiin selkeät vastaukset. On turhaa ahdistua paperitöiden, rahoituslaskelmien ja aikataulutusten ristipaineessa, kun koko projektin saa ensimmäisestä ajatuksesta viimeiseen ruuviin saakka valmiiksi ammattitaidolla ja ystävällisellä palvelulla. 

Eräs asiakas tarvitsi uuden konehallin palvelemaan omaa tarvettaan. Hän sai Kaarirakenteelta tarjouksen, mutta hankkeen merkityksellisyyden vuoksi päätös ei ollut helppo. Niinpä asiakas kyseli muiltakin firmoilta asiaa ja yllättäen sai puolet halvemman tarjouksen. Innoissaan hän oli tarttumassa siihen, mutta tarkempi tutustuminen osoitti karun totuuden: asiakkaalle oltiin myymässä vain rakenteita. Ovet ja hormit puuttuivat, ja ennen kuin halli seisoisi omalla paikallaan valmiina, hinta kasvaisi kohisten. 

Paitsi että tämä tarina on tosi, se osoittaa myös konehallin hankkimisen arvaamattomuuden. Kaarirakenne on asiakkaan apuna alkumetreiltä lähtien, ja hoitaa konehallin avajaisia vaille valmiiksi. 

Jos tällä hetkellä mietit uutta konehallia, tämä opas antaa sinulle kaiken tarpeellisen tiedon alkumetreille. Lataa opas ja pian olet valmis elämäsi helpoimpaan halliprojektiin. 

ota yhteyttä