Halli vailla vertaa – Kaarihalli päihittää perinteiset vaihtoehdot

Teollisuushalli.

Loppuuko tila ja tavaraa on jo jonoksi asti? Onko halli seuraavana kohtana yrityksesi hankintalistalla? Tässä blogissa kerromme kaarihallin monipuolisista ominaisuuksista verrattuna perinteisiin halleihin. Mikäli sinulla on kysymyksiä halleistamme – ota yhteyttä tai soita meille numeroon: 0401923890.

Tässä blogissa käsitellään seuraavia asioita:

 • Halli – rakentaminen ja suunnittelu
 • Halli erilaisiin käyttötarkoituksiin
  • Konehalli
  • Varastohalli
  • Teollisuushalli
 • Perintäinen teräshalli vai kaarihalli?
 • Kaarihalli on lämmin halli
 • Kustannustehokas ja kestävä halli
 • Hallin ympäristöystävällisyys
 • Halli muuntautuu yrityksen tarpeiden mukaisesti

Halli – rakentaminen ja suunnittelu

Kaarihallien rakentaminen on nopeaa ja kustannustehokasta verrattuna perinteisiin rakennusmenetelmiin. Halli voidaan toimittaa valmiina jopa viikon kuluessa, jos tarvitset esimerkiksi kiviainesvarastoa, hakevarastoa tai muuta irtotavaran varastointitilaa. Lisäksi hallien modulaarinen rakenne mahdollistaa helpon laajennettavuuden tulevaisuudessa yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Rakennusmateriaalina teräs tarjoaa kestävyyttä ja joustavuutta erilaisiin sääolosuhteisiin. Jokainen halli suunnitellaan juuri sinun tarpeidesi mukaisesti oli kyse lähes minkälaisesta käyttötarkoituksesta tahansa.

Halli erilaisiin käyttötarkoituksiin

Kaarirakenne tarjoaa kestäviä ja laadukkaita halleja, jotka soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Konehalli

Konehallina kaarihalli tarjoaa erinomaiset olosuhteet suurten ja pienten koneiden säilytykseen ja huoltoon. Halli tarjoaa varmasti tarpeeksi tilaa suurikokoiselle kalustolle. Suuret oviaukot ja korkea katto tekevät koneiden siirtelystä ja huoltamisesta helppoa. Lisäksi se voidaan eristää ja varustaa lämmitysjärjestelmillä, mikä tekee niistä ihanteellisia ympäri vuoden käytettäväksi.

Varastohalli

Varastohallina kaarihalli tarjoaa tilavan ja suojatun ympäristön erilaisten materiaalien ja tuotteiden säilytykseen. Tämä halli on erinomainen valinta yrityksille, jotka tarvitsevat joustavaa ja kustannustehokasta varastointiratkaisua. Suurten oviaukkojen ansiosta lastaus ja purku ovat nopeita ja vaivattomia. Hallin päädyt voidaan jättää avonaisiksi, jolloin materiaalien lastaus ja purku voidaan toteuttaa helposti ja samanaikaisesti.

Teollisuushalli

Teollisuushallina kaarihalli soveltuu monenlaiseen teolliseen toimintaan. Nämä hallit voivat tarjota riittävän tilan suurille tuotantokoneille ja -laitteille, ja niiden muunneltavuus tekee niistä ihanteellisia jatkuvasti muuttuville tuotantotarpeille. Lisäksi ne voidaan varustaa erilaisilla teknisillä järjestelmillä, kuten ilmanvaihdolla ja valaistuksella, parantamaan työskentelyolosuhteita.

Katso täältä miten moneen eri tarkoitukseen Kaarirakenteiden hallit oikein taipuvatkaan.

Perinteinen teräshalli vai kaarihalli?

Kaarihallien etuja ovat niiden nopea pystytys, kustannustehokkuus ja muokattavuus erilaisiin tarpeisiin. Se voi olla joko kylmä, puolilämmin tai lämmin, ja sen pituutta voi jatkaa helposti. Teräksisen hallin rakenteet kestävät Pohjoismaiden vaihtelevia sääolosuhteita ja teollisuuden vaatimuksia, tehden niistä pitkäikäisiä ja huoltovapaita ratkaisuja.

Kaarihalli on lämmin halli

Hallien eristys ja lämmitysjärjestelmät tekevät siitä sopivan lämpimäksi halliksi, joka soveltuu hyvin ympärivuotiseen käyttöön. Lämmin halli tarjoaa mukavat työskentelyolosuhteet sekä suojaa varastoitavia tavaroita ja laitteita kylmältä ja kosteudelta.

Kustannustehokas ja kestävä halli

Kaarihallien kustannustehokkuus on yksi niiden merkittävimmistä eduista. Ne ovat siksi usein edullisempia rakentaa kuin perinteiset rakennukset, ja niiden ylläpitokustannukset ovat alhaiset. Materiaalien ja työvoiman tarve on vähäisempää, ja rakennusprosessi on nopeampi, mikä säästää sekä aikaa että rahaa.

Lisäksi hallien kestävyys on huippuluokkaa, ja ne kestävät hyvin erilaisia sääolosuhteita, kuten voimakkaita tuulia ja runsasta lumikuormaa. Säännöllinen tarkastus ja pienet korjaustoimenpiteet riittävät pitämään sen hyvässä kunnossa vuosikymmeniä. Niiden rakenteet ovat korroosionkestäviä, mikä lisää sen käyttöikää merkittävästi.

Hallin ympäristöystävällisyys

Kaarihallien käyttöikä on huomattavasti parempi verrattuna esimerkiksi pressuhalleihin. Niiden käyttöikä on jopa puolet pidempi kestävien materiaalien ansiosta, joten ne tarvitsevat harvemmin uusimista, mikä edelleen vähentää rakennusjätteen määrää huomattavasti.

Halli muuntautuu yrityksen tarpeiden mukaan

Kaarihallien mukautuvuus ja muunneltavuus tekevät niistä erittäin monikäyttöisiä. Hallit voidaan räätälöidä vastaamaan yrityksesi erilaisia tarpeita ja käyttötarkoituksia. Niitä voidaan laajentaa, pienentää tai muokata aina tarvittaessa. Tämä tekee kaarihalleista erinomaisen valinnan yrityksille, joiden tarpeet voivat muuttua ajan myötä. Modulaarinen rakenne mahdollistaa myös nopean ja helpon muokkaamisen ilman suuria investointeja.

Pitkäikäinen ja toimiva halli Kaarirakenteelta

Etsitkö ratkaisua, joka on nopea, helppo ja kestää käyttöä, sekä suunniteltu täyttämään juuri sinun yrityksesi tarpeet?

Kaarirakenteen teräskaarihalli on Suomen paras valinta – ja sillä on avainlipputunnus! Kun sopiva tontti hallille on löydetty, voit luottaa meihin koko projektin toteutuksessa. Halli pystytetään tontille sovitussa aikataulussa. Tarjoamme teollisuus- ja yrityshallit avaimet käteen -periaatteella ja käyttövalmiina – valonnopeudella!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous jo tänään!

Ota yhteyttä

VERKKOLASKUT (ensisijainen)

Kaarirakenne Oy
Y-tunnus: 2639419-1
Verkkolaskuosoite: 003726394191
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126

PAPERILASKUT

Kaarirakenne Oy
26394191
PL100
80020 Kollektor Scan

TIETOSUOJASELOSTE