5 hyvää ja kestävää syytä hankkia teräshalli Kaarirakenteelta

Teräshalli, kaarihalli.

Ovatko yrityksesi varastotilat käyneet pieniksi liiketoiminnan kasvaessa, tai tarvitseeko yrityksesi lisää tilaa koneiden huoltamiselle? Jykevä teräshalli on siinä tapauksessa varma valinta – kokosimme alle viisi syytä, miksi.

1. Teräshalli, joka vastaa liiketoiminnan tarpeisiin

Kun hallin rakentamisen uskoo kotimaisen Kaarirakenteen tehtäväksi, asiakkaan ei tarvitse murehtia, miten eri vaiheet sujuvat. Itse asiassa asiakkaan ei halutessaan tarvitse huolehtia mistään muustakaan kuin toiveidensa ja tarpeidensa kertomisesta ja valmiin hallin hyödyntämisestä. Urakka räätälöidään asiakkaan tarpeita vastaavaksi ennen rakennustyön aloittamista. Kaarirakenne on tarjonnut jo toimintansa alusta, vuodesta 2014 alkaen avaimet käteen -palvelua. Kaarirakenne auttaa tarvittaessa myös lupien hankkimisessa ja voi lisäksi toteuttaa maanrakennustyöt. Asiakas voi unohtaa soittelu- ja sähköpostikierrokset eri virastoihin ja yrityksiin.

2. Kustannustehokas halliratkaisu

Saattaa olla, että saisitte halvemmallakin materiaalinne tai tuotteenne sateensuojaan ja pois varkaiden ulottuvilta. Teräshalli on kuitenkin kestävä ratkaisu, joka seisoo jämeränä paikallaan jopa vuosikymmeniä. Kevytrakenteiselle hallille Suomen vaihtelevat sääolosuhteet ovat haastavia, mutta teräshalli ei horju. Pienellä laskutoimituksella voi selvittää, kumpi tulee halvemmaksi: kevytrakenteisen hallin uusiminen muutaman vuoden välein vai kestävän hallin rakennuttaminen kymmeniksi vuosiksi. Asiakas voi huoletta keskittyä liiketoiminnan kasvattamiseen, kun käytössä on kestävä ja toimiva teräshalli. Liiketoiminta saa rauhassa pyöriä myös rakennusprojektin aikana, kun ammattilaiset hoitavat rakentamisen ja asiakas saa juuri sen, minkä tarvitsee. Projektin kokonaiskustannukset sovitaan asiakkaan kanssa ennen urakan aloittamista, joten yllättäviä kuluja ei ole luvassa kesken hankkeen.

3. Valmista nopeasti ja helposti

Vaikka teräshalli on tukeva ja kestävä, sen rakentaminen kestää vain viikkoja. Kaarirakenteelle on tärkeää pitää kiinni sovitusta: se tehdään mikä luvataan. Pitkä kokemus alalta takaa, että rakentaminen on sujuvaa ja ammattimaista. Aikatauluissa pysytään ja liiketoiminta pääsee nopeasti vauhtiin uusissa tiloissa. Lisäksi asiakas saa tietoa hankkeen etenemisestä projektin aikana.

4. Teräksenlujaa kestävyyttä

Kun yrityksessä investoidaan esimerkiksi uusiin varastotiloihin, erilaisiin ratkaisuihin totta kai tutustutaan. Ehkä joskus kustannuslaskelmien tuloksena – tai niistä huolimatta – päädytään edulliseen kevytrakenteiseen varastohalliin, joka saattaa hapertua ajan ja vuodenaikojen saatossa ja vaatia aktiivista kunnossapitoa. Teräshalli on pitkän tähtäimen investointi, jota ei tarvitse olla huoltamassa ja uusimassa pitkään aikaan. Kestävyys tarkoittaa samalla myös ekologisuutta.

5. Halli suunnitellaan ja toteutetaan aikataulussa – rautaisella ammattitaidolla

Kokenut ja kokonaisvastuurakentamismallia noudattava Kaarirakenne huolehtii siitä, että lopputulos vastaa asiakkaan toiveita ja tarpeita. Kun asiakas on kertonut tulevan hallin käyttötarkoituksen tai esimerkiksi siellä huollettavien koneiden määrän ja koon, Kaarirakenne tekee suunnitelmat sen mukaan. Jos tarvitaan vain säänsuojaa, toteutetaan sellainen – jos taas on tarvetta lämpöeristetylle hallitilalle, se järjestyy. Asiakkaan ei tarvitse hallita rakennussuunnittelun saloja, vaan ne voi huoletta jättää ammattilaisten mietittäviksi. Lopputuloksena on aikataulussa ilmestyvä, kestävä ja kustannustehokas teräshalli, jossa ei ole tilaa vieviä tukirakenteita ja joka palvelee liiketoimintaa pitkään. Siis kotimaista laatua nopeasti – mitä muuta yrityksesi enää tarvitsisi?

Ota yhteyttä

VERKKOLASKUT (ensisijainen)

Kaarirakenne Oy
Y-tunnus: 2639419-1
Verkkolaskuosoite: 003726394191
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126

PAPERILASKUT

Kaarirakenne Oy
26394191
PL100
80020 Kollektor Scan

TIETOSUOJASELOSTE