Konehallit kaarirakenteelta

Monipuoliset halliratkaisut
avaimet käteen -pakettina

Elämäsi helpoin valinta

Unohda hankalat ja pitkät rakennusprojektit: me toteutamme lujat konehallit aina aikataulussa. Etsitpä hallitiloja sitten teollisuuteen, maanrakennukseen tai vaikkapa varastohalliksi, löydät meiltä ratkaisun. Selätetään Suomen sääolot, niin voit keskittyä liiketoimintaasi.

Avaimet käteen

Vaivattomin tapa hankkia konehalli on tilata se meiltä. Kaarirakenteella pakettiin kuuluvat aina lupakuvat ja muut dokumentit, rakennepiirustukset sekä asennus. Sinun tehtäväsi on vain muuttaa halliin!

Toiveidesi mukainen

Jykevä teollisuushalli, varastohalli, suojaa maa-aineksille tai tilava korjaamo työkoneillesi – hyvästele kompromissit. Hallin suunnittelu lähtee aina käyttötarpeidesi pohjalta.

Pikaisesti pystyssä, komeasti käytössä

Itsekantava rakenne mahdollistaa hallin pystytyksen perustusten päälle parhaimmillaan muutamassa päivässä. Kun erillistä runkoa ei tarvita, koko hallin tila on vapaasti käytössä ilman tilaa vieviä tukirakenteita. 

{

Ammattimaista toimintaa

“Kaarirakenteen toiminta oli mielestäni ammattimaista. Yhteydenpito pelasi tosi hyvin, hinnat pitivät kutinsa ja kaikki meni, kuten sovittiinkin.”

Ari Toivanen, Veljekset Toivanen oy

Konehalli on säilytykseen suunniteltu

Kaarihallin betoniset perustuselementit toimivat myös paineseinänä, joka kestää kasattavan aineksen varastoinnin aiheuttaman paineen. Koska pilareita ei tarvita, ainesten käsittelylle ja kuormaamiselle on hallissa vapaata tilaa kattoon saakka.

Konehalli on säilytykseen suunniteltu

Kaarihallin betoniset perustuselementit toimivat myös paineseinänä, joka kestää varastoitavasta materiaalista aiheutuvan paineen. Koska tukirakenteita ei tarvita, materiaalin käsittelylle ja kuormaamiselle on vapaata tilaa kattoon saakka.

Kunnon hallissa on tilaa työskennellä

Älä seisota kallista kalustoa sään armoilla. Jos ruoste ja pakkanen yllättävät, koneesi voi sammua juuri kun tarvitset sitä. Me huomioimme kookkaatkin kalustot aina ovien suunnittelusta lähtien, jotta kulku ja työskentely sujuvat huolettomasti. Mietitään yhdessä tarpeidesi mukainen konehalli, huoltohalli tai korjaamohalli!

{

Aikataulu piti ja tiedotus toimi

”Pystytys, niin kuin kaikki muukin, sujui hyvin. Sokkelit tulivat Kaarirakenteen toimittamina, mutta ne me asensimme itse. Hallihanke onnistui mielestäni hyvin. Asentajat tulivat sovittuna päivänä ja aikataulu piti. Saatiin halli valmiiksi ovia myöten luvatussa ajassa. Kaikki oli juuri niin kuin oli sovittu. Yhteyttä pidettiin ja tietoa tuli meille päin tarpeeksi, kaikki oli selvää.“

Ville Vinnikainen, Vihannes Vinnikainen oy, Forssa