Maa-ainesten varastointi ja konehallit

Maanrakennuksessa

Maa-ainesten varastointiin suunniteltu

Kaarirakenteen hallien betoniperustuselementit on erityisesti kehitetty toimimaan kestävänä paineseinänä, jota vasten voidaan varastoida hiekkaa, soraa, kivimurskaa, maantiesuolaa ja muuta painavaa materiaalia pitkäkestoistakin säilytystä varten. Koska halliemme itsekantava rakenne tekee turhaksi kaikki pilari- palkki- ja ristikkorakenteet, hallin koko tila on käytössäsi maa-ainesten kuormaamista ja käsittelyä varten.

Hyvä ratkaisu viikossa pystyyn

”Kyllä heillä työntekijät olivat aivan ykkösmiehiä, ei näitä tarvinnut paljon ohjailla eikä huutaneet apua joka välissä. Hyvin omatoimisia ja pärjäsivät siellä sen hommansa kanssa. Sehän tuli verrattain näppärästi, oliko ne siinä viikon päivät. Kaikki on mennyt aivan niin kuin sovittu.

Eihän näistä voi kangashallien kanssa samana päivänä puhua. Tämä on minun mielestäni ollut ratkaisu. Hinta-laatusuhteessa aivan kerta kaikkiaan.

Jorma Vainio, toimitusjohtaja, Maansiirto Jorma Vainio oy

Tilaa huoltaa, pestä ja korjata

Älä seisota kallista kalustoa sään armoilla. Ruoste ja pakkanen voivat yllättää ja koneesi sammua juuri kun tarvitset sitä. Kunnon teräshallissa on tilaa kookkaillekin koneille, ajoneuvoille ja kalustolle. Ovet suunnitellaan koneidesi koon mukaan, jotta kulku käy helposti. Suunnitellaan yhdessä halliisi toimiva pesula tai korjaamo haluamillasi lisävarusteilla.

Tilaa huoltaa, pestä ja korjata

Älä seisota kallista kalustoa sään armoilla. Ruoste ja pakkanen voivat yllättää ja koneesi sammua juuri kun tarvitset sitä. Kunnon teräshallissa on tilaa kookkaillekin koneille, ajoneuvoille ja kalustolle. Ovet suunnitellaan koneidesi koon mukaan, jotta kulku käy helposti. Suunnitellaan yhdessä tarpeesi mukainen konehalli, huoltohalli tai korjaamohalli.

Teräshalli on huoleton ja kestävä

Teräshalli on järkevä investointi pitkälle tulevaisuuteen. Kangashalliin verrattuna teräshalli on pitkäikäinen ja turvallinen ratkaisu Suomen ilmastossa, sateessa ja tuiskussa. Kun tilaat sen meiltä, hoidamme kaiken puolestasi lupapapereista viimeiseen ovennuppiin saakka. Jos käyttötarpeesi joskus muuttuu, avaran hallin käyttötarkoitusta voidaan helposti muuttaa vastaamaan uusia tarpeita.

Hanki teräshalliisi lisävarusteita

Tarjoamme kattavat lisäratkaisut teräshallien varusteluun. Kontti- ja moduulitiloilla, monipuolisilla lämmitys- ja valaistusratkaisuilla sekä LVIS-toteuksilla räätälöimme hallista juuri sinun tarpeisiisi sopivan tilan.

{

Nopeus on Kaarirakenteen valtti

”Nopeus on Kaarirakenteen valttikortti. Siksi me valitsimme Kaarirakenteen. Meillä oli useita erilaisia halleja, muttei yhtään kaarihallia. Halusimme kokeilla uudenlaista halliratkaisua. Myös se miellytti, että toimitussisällön saimme valita itse. Olen kyllä tyytyväinen, ihan kaikin puolin. Kaikki tarpeellinen tieto saatiin, ja hallista tuli juuri toivotunlainen. Kaarirakenne onnistui meidän tapauksessamme hyvin.”

Antti Hemming, Tapojärvi oy

{

Ammattimaista toimintaa

“Kaarirakenteen toiminta oli mielestäni ammattimaista. Yhteydenpito pelasi tosi hyvin, hinnat pitivät kutinsa ja kaikki meni, kuten sovittiinkin.”

Ari Toivanen, Veljekset Toivanen oy

ota yhteyttä